facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Galleri Normisjon Sandnes

Galleri Normisjon Sandnes

Info

Gjenbruksbutikken Galleri Normisjon Sandnes har et bredt sortiment av varer: Møbler, serviser, glass, kjøkkenutstyr, bilder, kunst, leker, bøker, smykker.

Historie

Gjenbruksbutikken Galleri Sandnes har rundt 60 frivillige som jobber i butikken. Bredt vareutvalg: Møbler, serviser, glass, kunst, leker, bøker mm. Butikken eies av Normisjon og overskuddet fra salget går til Normisjons arbeid i Rogaland.

Adresse: St.Olavsgate 25, 4306 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 488 69 174
By: Sandnes
Rute: St.Olavsgate 25
Postnummer: 4306


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Galleri Normisjon Oslo, Galleri Normisjon Skien, Galleri Normisjon Strusshamn, Galleri Normisjon Ål, Normisjon bruktbutikk, Normisjon bruktbutikk Drammen, Gjenbruk Bekkestua, Gjenbruk Sørumsand
Anmeldelser
Godt utvalg og rimelig. Her kan du finne gaver. Gjenbruk
Litt høge priser, men godt utvalg av varer.
Meget bra vareutvalg, men synes det var mye dyrt til å være brukte ting med noe skader. Ellers grei butikk med hyggelig betjening.
Ble godt mottatt og fant det jeg var ute etter. Her er mye fint om en trenger litt fornyelse. Spesielt i glass og servicer. Takk for god service.
Koselig butikk med godt utvalg, og greie priser.
Spennende butikk med mange skatter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler