facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gambia Care

Info

Gambia Care hjelper skoler med vedlikehold og skolemateriell, sponser barn på skoler og har vårt eget barnehjem, Mama F´s Home, med for tiden ti barn.

Historie

Foreningen Gambia Care samler inn penger for å bruke til veldedige formål i Gambia. Av veldedige formål menes for eksempel å bygge skoler eller å hjelpe til med bygningsvedlikehold og skolemateriell, men også å sponset barn direkte for at de skulle kunne ha råd til å gå på skole. Gambia Care har i tillegg til dette startet opp et prosjekt, Mama F´s Home, der de tar alle utgiftene rundt åtte barn som ikke kan bo hos sine familier. Dette er en ordning som det håpes på vil bli større etter hvert. I tillegg til dette kan foreningen påta seg andre prosjekter som å hjelpe mennesker direkte, enten med penger eller ved å hjelpe til med å skaffe til veie materielle ting som kan hjelpe disse til et bedre liv. Gambia Care har mulighet til å lønne lokale Gambiere for å drifte prosjekter hvis foreningen anser at det er nødvendig.

Gambia Care har en fadderordning der personer i Norge betaler for de barna som bor på Mama F´s Home, og som foreningen har påtatt seg ansvaret for. Det vil bli en tilsvarende ordning for å hjelpe barn som bor hjemme der familien ikke har mulighet til å betale for skolegang. Ut over denne ordningen baserer Gambia Care seg på å samle inn penger til de andre prosjektene gjennom å bruke private kontakter, sosiale medier som Facebook etc., publisitet rundt enkelte prosjekter i media, foredrag og tilstedeværelse på arenaer som er egnet for denne type aktivitet. Pengene blir betalt / satt inn på Gambia Care sin bankkonto i Norge. Styreleder vil sørge for at disse pengene blir overført til Gambia Care sin konto i Gambia.

KONTONR I DNB: 1503.40.99054

Husk å opplyse om hva du eventuelt ønsker at ditt bidrag skal gå til, eller ta kontakt på FB eller på mail til [email protected]

OM NOEN ØNSKER Å VÆRE FADDER OG HJELPE ET BARN TIL Å FÅ SKOLEGANG, SÅ TA KONTAKT!

Alle innsamlede midlene vil i sin helhet gå til disse prosjektene og skal brukes i Gambia. Alle utgifter som medlemmer og støttemedlemmer i Gambia Care har i forbindelse med reise og opphold i Gambia, skal betales av den enkelte selv.

Høsten 2008 startet vi med å reise nedover og jobbe med prosjekter i Gambia. 24.10.13 registrerte vi Gambia Care som en forening i Brønnøysundregistrene.

Org. 912 646 998

Gambia Care består per d.d av tre personer:

Merete Gustavsen Tvenning, Asker, styreleder
Lisbeth Frantzen, Mosjøen, styremedlem
Elin Westrum Hilling, Sylling, styremedlem

Kontaktperson i Gambia:

Pa Ansu Bojang

Adresse: Dikemarkveien 16A, 1385 Asker, Norway
Telefonnummer: 90897428
By: Asker
Rute: Dikemarkveien 16A
Postnummer: 1385


Nærliggende lignende selskaper
Asker VGS: Krafttak mot kreft 2019 Asker VGS: Krafttak mot kreft 2019 4 km Asker VGS tar et krafttak mot kreft den 14. mars! Pengene som samles inn går til å fo...
Mayaki Caritas Mayaki Caritas 5 km Vi bygger en fremtid for barn i Zambia
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler