facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gammelgruva

Gammelgruva

Info

Omvisninger i de eldste områdene av Løkkengruva. Norges mest fargerike gruve!

Historie

Turen starter utenfor gruva og du blir tatt med inn i de gamle gruvegangene. Inne i Gammelgruva får du høre om hvordan de gamle bergmennene slet for å få rikdommene ut av berget.

Omvisningen tar ca 1 time. Inne i gruva er det 14 grader og det er gangbaner i tre eller grus. To korte trapper inne i gruva.
___
The tour starts outside the mine and you are taken into the old mine shafts . Inside the Old Mine you will hear about how the old miners struggled to gain riches out of the rock.

The tour takes about 1 hour . Inside the mine there are 14 degrees and there are walkways in wood or gravel. Two short staircases inside the mine.

Adresse: Løkkenbakkan 6, 7332 Løkken Verk
Telefonnummer: 72 49 91 00
on.io@tsop
By: Løkken Verk
Rute: Løkkenbakkan 6
Postnummer: 7332



relaterte søk: gammelgruva på løkken, konsert løkken gruver 2018, konsert gammelgruva, løkken gruver omvisning, løkken gruver konsert, konsert gammelgruva 2018, løkken gruver åpningstider, orkla industrimuseum
Nærliggende lignende selskaper
Orkla Industrimuseum Orkla Industrimuseum 362 meter Fantastisk sted som viser historien om Thamshavn banen. Bevarer og vedlikeholder togs...
Thamshavnbanen Thamshavnbanen 445 meter Et museum som tar godt vare på verdens eldste elektrifiserte jernbane som fortsatt er...
Anmeldelser
En opplevelse som ikke glemmes! Hadde ikke forventet ett flott fargespill, inne i en mørk gruvegang, No på grunn av fin lyssetting, men det meste på grunn av fjellets mange forskjellige mineraler. En kunnskapsrik Guide, med god formidlingsevne, gav oss innblikk i over 300 års gruvehistorie. Det var for oss litt opp i alder. Barna fikk sin egen Guide, slik att barna, fikk gruvehistorien tilpasset sine interesser..
Herlig opplevelse for store og små. Spennede gruve med viktig historie. Storslåtte farger og rom inni gruva. Meget kunnskapsrik guide som var flink med barn og gjorde alt ekstra spennende. Gode corona-rutiner. Går ca 800m inni gruva med 2 relativ enkle trapper. Deilig i sommervarmen, men husk jakke for inni gruva er det i snitt mellom 10-14 grader. Ta på deg skikkelig sko - ikke egnet for sandaler. Denne burde være med i Norgesferien din hvis du er i Trøndelag!
Vi var på lyktsafari Var en anderledes opplevelse. Er vandt til at gruvene er fulle av lys. Nå var det kun lys fra hodelykter. Enkelt å gå da det var ordnet fin sti hele veien. Noen få trapper men ikke mye.
Fikk omvisning i gruva en søndag ettermiddag. Spennende! Fint opparbeidet vei gjennom hele gruva. Guiden var veldig flink! Engasjert og kunnskapsrik. En veldig fin opplevelse som anbefales på det varmeste.
Super guide som tok oss 400 meter inn i fjellet og fortalte om gruvedrift og livet i gamle dager.
En historie om Løkken verk på godt og vondt.Flink guide
Større enn forventet, hadde ikke lest meg opp på forhånd. Gode guider.
Hadde med sønnen på snart 4 år inn på guidet tur. Han synes det var litt skummelt til å begynne med, men guiden var utrolig flink til å motivere han til å gå videre og han har snakket mye om turen i fjellet i ettertid. Anbefaler folk i alle aldre å stikke innom for en guidet tur. Takk til sporty guide som stillte opp med utrolig vakker sang.
Hyggelige guider. Fin rundtur i gruva, med flott og stemningsfull lyssetting. Trivelig gavebutikk og fine, rene toaletter. God opplevelse for hele familien.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidOpptil 10 minForhåndsbestilling anbefalesJa
Utrolig spennende og lærerikt! Veldig dyktige og flinke guider. Gruven har en spennende historien og er overraskende stor! Så ikke Svarte-Else eller blåmenn men det tenker jeg er for det bedre. Likte sangen og showet med krutt. anbefaler alle å dra og lære om norsk industri historie - både store og små!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler