facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Garda Sikring

Garda Sikring

Info

Garda Sikring er Norges ledende aktør innen vei-, anlegg- og områdesikring. Vi består av 8 selskaper godt forankret i sine lokale regioner og kan levere til både store og små prosjekter over hele landet.



"Garda Sikring AS, avd. Midt-Norge tilbyr bedrifter, offentlig og privatkunder komplette løsninger innen fysisk sikring. Dette inkluderer bl.a. ulike typer gjerder, kjøre- og gangporter, rekkverk og trapper, pullerter, personsperrer, påkjøringsvern, maskinsikring og flyttbare sikringsløsninger. God og forsvarlig sikring er ofte mer enn bare produkter og løsninger, og vi tilbyr derfor hele bredden med alt fra rådgivning i startfasen til montasje og serviceavtaler. Vi er en del av konsernet Garda Sikring, som er den ledende aktøren i Norden innen anlegg- og områdesikring og med over 100 års erfraring. Vi sikrer samfunn og verdier."
Adresse: Borgeskogen 49, 3160 Stokke
By: Stokke
Rute: Borgeskogen 49
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: garda sikring trondheim, garda anleggsikring, garda sikring midt-norge as, hydrea haugesund, garda sikring holding as, garda as, røa gjerdefabrikk, systemsikring as
Anmeldelser
Ekstremt dårlig service og dårlig produkter. Forresten kjøpte en yamaha 9.9 hester motor av en av dere på finn. Du sa at den funket veldig bra og ingen ting var feil. Vi startet motoren men den gikk ikke å skru av og det var masse andre ting som var rart med den, selvom du sa at den var bra. Og på meldinger sier du at den funker og ingenting er feil. Vel poenget mitt er at vis jeg blir lurt på motorer så er det ikke usannsynlig at jeg blir lurt på gjerder.
Oversatt av Google Rask og effektiv lossing. Original Szybko i sprawne rozładunki.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler