facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gardsbygg AS

Gardsbygg AS

Info

Vi bygger det meste av bygg til landbruk.
Fjøs-stall-redskapshus-korntørke.



"Gardsbygg AS holder til i VåleTønsberg og Holmestrand og er leverandør av landbruksbygg/industribygg, bygget på norske tradisjoner. Vi kan levere det lille ekstra, så bygget blir både pent, funksjonelt og solid. Ment til å vare i flere generasjoner…..Vi bygger primært i Tre, Laft, Limtre bygg, Bundta, Dører fra Dale, Roalimpregnert kledning, Stålplater, Kanalomrøring, Collector, Robot fjøsinnredning, Takstoler og Betong materialer. Med et ønske om at bonden selv lager våre råvarer, som i hovedsak er trelast.Vi har et mål om å bruke norske materialer, så langt det lar seg gjøre. De kortreiste byggeproduktene mener vi bygger lokal identitet og ikke minst er mer miljøvennlig.Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!"
Adresse: Bispeveien 1520, 3178 Våle
Telefonnummer: 92248155
on.ggybsdrag@lige
By: Våle
Rute: Bispeveien 1520
Postnummer: 3178


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gardsbygg AS.

Våle byggefirma

åpningstider, plassering. Bispeveien 1520 kart bykart, satellitt visning. Gardsbygg AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gardsbygg AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gardsbygg AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler