facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Garnmagasinet

Garnmagasinet

Info

Velkommen til garnfaghandel på nett! Her boltrer vi oss i lekre garnpakker, garn og utstyr av beste slag - klikk deg innom :-)

Historie

Det skal være morsomt å handle garn og finne nye oppskrifter. Og det skal være enkelt - også på nett. Dette er vår grunnleggende filosofi.

Derfor tilbyr vi fiks ferdige garnpakker – oppskrifter med tilhørende garn – med mulighet for personlig tilpasning med et klikk.

Oppskriftene er utvalgt design fra ledende grossister, alle gjennomlest og mange tilrettelagt og kontrollert en ekstra gang av oss. Fordi vi vil ha kjennskap til alt vi tilbyr, for å kunne veilede og hjelpe deg om du står fast.

Velkommen til en inspirerende garnhandel!

Produkter

Garn, oppskrifter og utstyr for strikking og hekling



"Nettbutikk og importør av garn. Vil du se på hva vi har eller hente varer ring og gjør en avtale, det er som regel noen til stede."
Adresse: Ensjøveien 8, 0655 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21646164
on.tenisagamnrag@tsop
By: Oslo
Rute: Ensjøveien 8
Postnummer: 0655



relaterte søk: garnmagasinet blogg, boblegenser dame, phildar garn, rallarkofte herre, garnius, rallar kofte, garnpakker baby, strikkemekka
Anmeldelser
Fant ingen butikk på denne adressen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler