facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gatsby Burger & Bar

Gatsby Burger & Bar
Adresse: Moloveien 18 , Bodø 8003, NO
Telefonnummer: 468 77 458
By: Bodø
Rute: Moloveien 18
Postnummer: 8003


åpningstider

Mandag: 15:00-00:00
Tirsdag: 15:00-00:00
Onsdag: 15:00-00:00
Torsdag: 15:00-00:00
Fredag: 12:00-02:00
Lørdag: 12:00-02:00
Søndag: 15:00-00:00


relaterte søk: Gatsby Bodø quiz, Gatsby Brasserie & Bar, Restaurant Bodø, Burger Bodø
Nærliggende lignende selskaper
Burger King Burger King 336 meter Svært dårlig service. Har ved flere tilfeller, vært der for å handle og opplever å bl...
Burgasm Burgasm 484 meter Kul plass med Veldig bra burger. Kjøp med crunchy chips. Noen minus. Burgeren kunne ...
Anmeldelser
Svidd burger og opplevde at grønnsakene enda var frosset på spicy dirty fries. Men fine lokaler så trekkes det opp til en 2'er.
God mat. Men utrolig treg service, de virker å være skikkelig underbemannet som gjør at det tar veldig lang tid å få mat og drikke, bestille og betale. Usikker på om jeg kommer tilbake når ting tar så enormt lang tid.
Ingen tar telefonen når jeg skal bestille, har hendt meg to ganger på kort tid. Har også bestilt og betalt hvor deretter jeg får beskjed om at det ikke kan ordnes og penger i retur.
Var beste resturant i bodø men tapt seg mer og mer igjennom årene. Får ikke bestillingene inn i appen deres så må etterlyse disse. Nei, jeg savner gamle gatsby som brydde seg om sine kunder. Det blir bare værre og værre, lei av å gi de ny sjanse.
Lite mat for høy pris, treg levering og lite bemanning. I tillegg ganske vrient bestillingssystem i og med at det ikke var personale bak disken
God mat, har enda ikke fått testet barmenyen... mæn trives godt hær både alene, med barn og venner
God mat, men ekstremt overpriset og lang ventetid på maten. Ventet 40 min på et grillspyd til 170kr. Tok 3 minutter å spise ettersom at det var minimalt med mat. Neste stopp, en kiosk få å i seg noe mat slik at man faktisk blir mett. Like sulten nå som når jeg kom hit.
Vi er 3 stk og får servert maten med 15 min mellomrom... I tillegg er burgerne totalt gjennomstekt og kalde. Kan faktisk si at Burger King eller McDonald’s er bedre. Sorry 2 say.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler