Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Gatu Park

Gatu Park

Info

Gatu Park er et nytt boligområde i Halmstad, Rygge kommune. Første byggetrinn starter første kvartal 2017, og salget er igang.

Historie

De nye, moderne leilighetsbyggene gir deg en hyggelig og praktisk boform – og en enklere hverdag. Her får du en helt ny, lettstelt leilighet med åpne, gode planløsninger. Kos deg hjemme på terrassen, eller bare lås døren og dra på tur. Uten å tenke på gressklipping og snømåking og utvendig vedlikehold. Så greit!

Leilighetene i Gatu Park har god kvalitet i materialer og løsninger. Åpne planløsninger og store vindusflater gir en lys og luftig romfølelse. Direkte utgang til balkong fra stue. Eikeparkett i stue, kjøkken og gang. Keramiske fliser på bad. Leveres med kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobeskap som standard. Bredbånd/fiberløsning og callingsystem med døråpner til hver leilighet. Sportsbod og egen parkeringsplass i garasjekjeller. Heis til alle etasjer.

Gatu Park med 150 leiligheter inngår i en boligutbygging på Halmstad med i alt ca. 400 boliger. Her blir det både rekkehusleiligheter, kjedede eneboliger og blokkbebyggelse. Her utvikles det et helt nytt og moderne boområde med boligtyper og størrelser for alle. Her blir det flotte utearealer for lek og opphold. Det er prosjektert barnehage og en liten park i videre utbygging.

Utbygger er Omnibo as, som har utviklet flere store boligprosjekter i området rundt Oslofjorden.

Adresse: Bygdetunveien, 1580 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 47760308
By: Rygge
Rute: Bygdetunveien
Postnummer: 1580


åpningstider
Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;