facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaula Laksefiske

Gaula Laksefiske

Info

Laksefiske på Valdøyan/Valdum på Lundamo. 1500 m elv på begge sider.

Historie

Valdøyan/Valdum er en av Gaulas beste laksvald og beliggenheten er på Lundamo i Melhus kommune. Valdet er et sameie mellom Unni og Sverre Nordhammer, og Hege Johanne Bordal.

Campingen Valdøyan eies og drives av Unni og Sverre.


Hos oss kan du boltre deg på 1500 m langt vald på begge sider av elva og nyte ferien i rolige og flotte omgivelser sammen med familien og venner på campingen. Det er gangavstand til fiske og hyttene ligger ca 30 meter fra elvebredden. Vi har flere gapahuker og valdet er godt egnet for forskjellige redskaper.

Valdet har i gjennom en årrekke vært en av Gaulas beste. Vi har ført en helt nøyaktig fangsstatistikk noe som er viktig for både grunneier og fiskeforvaltningen. Det er et flott og variert vald. Det er fiskbart på alle vannstander. Tidlig i juni når elva ofte er brun, stor og kald er det best egnet med sluk eller mark. Senere blir elva gjerne mindre og varmere og da er den svært godt egnet for fluefiske. Men også fiskes det med både sluk og mark alt etter de fiskeregler som er fastsatt av forvaltningen. I det senere år har vi også praktisert «fang og slipp». Da er det viktig at laksen blir behandlet med respekt og forsiktighet før den får svømme videre. Langs elva er det satt opp gapahuker og benker for trivsel og hygge. Vi setter stor pris på at alle viser hensyn og rydder etter seg når de forlater elva. For at det skal bli mest mulig flyt i fisket har vi satt opp soner og regler. Vi ønsker at alle skal få en flott opplevelse! Skitt fiske!

Valdøyan Camping: Her er det seks godt utstyrte hytter. To av hyttene har TV, og innlagt dusj og toalett. Du kan også bo på rom på huset eller på låven. Huset har seks rom ovenpå, kjøkken og stue i 1.etg. Kjøkkenet er fullt ut- styrt m/oppvaskmaskin. Det er også TV og trådløst internett. På låven er det også rom med tilgang til kjøkken. Populært er det også å treffes på tunet på gården eller i grillhytta.

Vannstand i Gaula kan variere alt ettersom om det er i Juni med snøsmelting og stor elv eller slik som sommeren 2014 da det var ektremt lite vann på grunn av en tørr sommer med sol og lite regn. Normalt sett kan det være fiskbart uansett vannstand på deler av elva. Vi har åpent fra 1. Juni - 31. august.
Du kan finne campingen sine nettsid- er på www.gaula-laksefiske.no og nå kan du også følge med Valdøyan/Valdum og Gaula laksefiske på vår facebookside. Bli medlem!

SKITT FISKE!

Vennlig hilsen
Unni & Sverre Nordhammer
Hege Johanne Bordal

Adresse: Valdøyan, Lundamo Lundamo
Telefonnummer: 004792604952
By: Lundamo
Rute: Valdøyan
Postnummer: Lundamo



relaterte søk: laksefiske gaula 2018, gaula elv, gaula fiskekort, laksebørs gaula, fiske i gaula priser, laksebørs gaula 2018, gaula kart, laksebørsen gaula 2018
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gaula Laksefiske.

Lundamo sport og fritid

åpningstider, plassering. Valdøyan lundamo fiskeplass kart bykart, satellitt visning. Gaula Laksefiske adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gaula Laksefiske. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gaula Laksefiske med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Valdøyan/Valdum Valdøyan/Valdum 16 meter Fint sted med hyggelig betjening
Valdøyan Valdøyan 17 meter Fint sted med hyggelig betjening
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler