facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaularmarknaden

Info

Velkommen til Gaularmarknaden 15.-17. september 2017!

Historie

I 1980 tok ein visjonær mann til orde for å skape ei inntekstkjelde til idrettslaget i Gaular. Oddvin Vonheim var mannen, og Gaularmarknaden vart ein realitet. Målet den gong var å samle inn pengar til ein idrettshall. Arrangementet samla bygda til marknadsdans på gamleskulen, med 25 innkjøpte kaker og betasuppe i skytteltrafikk mellom skulane.

Mykje har skjedd sidan den gong. Fjorårets marknad drog fleire tusen besøkjande, og er utan tvil årets happening i Gaular. God mat og drikke, aktivitetar for borna, flotte utstillarar og gode artistar har lagt ramma for marknaden, og stadig kjem nye besøkjande til Gaular denne helga i september.

I dei 34 åra marknaden har eksistert, har den lagt grunnlaget for eit blomstrande idrettsliv i kommunen. Gaular IL har i dag 600 medlemmer fordelt på fotball, volleyball, langrenn, hopp, alpint, klatring og friidrett.
Hallen har imidlertid lete vente på seg, men vi er stolte over å kunne seie at i september set vi første spadetak i jorda. I 2014 opnar dørene til Gaularhallen – og plutseleg har vi ein ny arena til konsertar, utstillingar, messer, turneringar – og Gaularmarknaden.

Vel møtt til ei triveleg marknadshelg 12-14.september!

Adresse: Sande Skule, 6973 Sande I Sunnfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 99725160
By: Sande i Sunnfjord
Rute: Sande Skule
Postnummer: 6973


Nærliggende lignende selskaper
Sande Dansefestival Sande Dansefestival 292 meter Sande Dansefestival 14. - 16. juni 2013!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler