facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaurhovd Kiosk

Gaurhovd Kiosk

Info

I påsken på Torpoåsen har Gaurhovd kisoken åpent. Her håper vi å tilfredsstille deg som skigåer det som måtte friste mens du nyter den fantastiske naturen.

Historie

Gaurhovd Kiosk har i over 50 år jobbet for at du som turgåer, skal få en best mulig opplevelse når du besøker Torpoåsen. Her prøver vi og bidra med å selge det som måtte friste i løpet av en skitur. I påsken selger vi brus, varme drikker, vafler, varme pølser og sjokolade. I tillegg selger vi dagens aviser. Naturen på Torpoåsen er noe vi er svært stolte av. Vi håper dermed at flest mulig benytter anledningen i påsken til og utforske dette skiparadiset.
Den 24. mars (skjærtorsdag) er det muligens en ekstra grunn for å besøke Gaurhovd. Vi forsetter med bygge opp det vi startet i fjor. Nemlig et rebusrenn på Gaurhovd for hele familien. Dette rennet starter kl 12.00, og hovedpremieringen skjer kl 14:30. Etterhvert som dere kommer i mål vil uansett alle få premie. Enten dere var litt uheldige med spørsmålene eller har lyst til å reise hjem igjen før premieringen.
Det vil også bli premiering av årets påske bildet. For å delta i konkurransen merkes bildet med emneknagg #Gaurhovdkiosk på instagram. Vinneren vil bli kontaktet og vil få mulighet til å hente premien hos oss på påskeaften.
Tilleggsinformasjon:
Utover i påsken vil man også ha mulighet til å utføre betaling med Mcash og vanlig Bankort (Det kommer beskjed her på siden, når dette er klart.) I år har vi i tillegg åpent 2 april når det skal arrangeres Slarverennet. Rennets trase er en svært populær påsketur. Her starter man ved Holdeskaret eller ved toppen av heisen i Hemsedal for å så gå til Grønlio eller til skiheisen i Gol.
Vi må heller ikke glemme Torpo Skiløypelag. De legger ned en fantastisk innsats. Om vinteren prepareres det over 60 km med turløyper på Torpo- og Oppheimsåsen. Disse løypene holder en svært høy standard og er veldig familie vennlige. Dersom også du er fornøyd med løypenettet kan du støtte løypekjøringen på Torpoåsen. Dette gjøres ved å betale løypebidrag til konto 2324.07.13365.
Parkering og veibeskrivelse:
Ta av fra RV 7 ved Torpo til Torpo Kirke, ta derfra Oppheimsvegen til toppen av Oppheimsgrenda der du kjører mot venstre til stølsvegane, følg Nørdre Volelivegen til Øknevegen, ta av til venstre ovanfor Kolsrudstølen. Kjør Øknevegen til vinterparkeringsplass på Øknin der løypene starter. Du kan også kjøre Nørdre Volelivegen til vinterparkeringen ved Ringhovd og gå herfra. Det er betalingsbom. Det er også en mulighet å komme ifra Grønlio eller Skaråsen for så og gå innover fjellet.
Til slutt vil fra Gaurhovd Kiosk ønske alle en riktig fin påske. Dere er hjertelig velkomne.

Adresse: Gaurhovdstølane, 3579 Torpo
Telefonnummer: 90266904
By: Torpo
Rute: Gaurhovdstølane
Postnummer: 3579


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler