facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri

Info

Byens beste byggevarer! Besøk oss på vårt nye flotte varehus i Hunndalen!

Adresse: Mattisrudsvingen 5, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: +4761220000
By: Hunndalen
Rute: Mattisrudsvingen 5
Postnummer: 2827


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: gausdal landhandleri lillehammer, gausdal landhandleri mesnali, gausdal landhandleri gausdal, gausdal landhandleri jevnaker, gausdal landhandleri øyer, gausdal landhandleri ringebu, gausdal landhandleri vinstra, gausdal landhandleri jessheim
Anmeldelser
Flott butikk med en del gode tilbud og svært hyggelige betjening. Kunnskaps nivået til noen av de som jobber ute kunne dog vært litt bedre.
De tar i mot bestillinger, og nekter deretter å sende varene når de finner ut at de ikke tjener nok på handelen. Holder meg langt unna denne kjeden når jeg skal ferdigstille min bolig i løpet av det neste året. Det er ganske mye i tapte inntekter for Gausdal. Kanskje det hadde vært lønnsomt for de å oppfylle avtalen likevel?
Topp service på trelast og likeverdige priser enn andre steder rundt om på Gjøvik. De har også mye billig og av god kvalitet der. Måten man blir møtt,gjør at man ønsker å dra tilbake dit :
Lite kunder og godt med ekspeditører! Betjeningen var imidlertid mer opptatt av å prate med "gamle kjente" enn å hjelpe tilfeldige kunder. Jeg forlot derfor forretningen uten å handle! Blir nok en stund til neste besøk her!
Veldig trivelig betjening, gode priser og god hjelp.
Har det meste og skaffer resten. Pris er litt over de rimeligste byggevareforretningene, men hvis en skal ha mye er det mulig å få rabatter.
Meget dårlig service. Det var fire ansatte ledig, likevel følte jeg meg oversett. Gikk fra stedet uten å ha fått hjelp.
Supert sted de har fine materialer
Bra utvalg, god service, bra med parkeringsplass.
Hyggelig betjening og godt utvalg! Bra at åpningstiden er blitt utvidet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gausdal Landhandleri.

Hunndalen detaljhandel

åpningstider, plassering. Mattisrudsvingen 5 hunndalen byggevareforhandler kart bykart, satellitt visning. Gausdal Landhandleri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gausdal Landhandleri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gausdal Landhandleri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
DTE-Systems As DTE-Systems As 893 meter Hyggelige ansatte, profesjonalitet og meget god service. Kommer til å kjøpe bil her n...
Mjøsservice as Mjøsservice as 3 km MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ MARITIM ELEKTRONIKK.! BESØK VÅR NETTBUT...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler