facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gausta Skimaraton

Gausta Skimaraton

Info

3. februar 2018 - Gausta Skimaraton er offisielt seedingrenn for Vasaloppet og Birkebeineren – kom å bli med!

Historie

Gausta Skimaraton lørdag 3. februar 2018
Vi oppfordrer deltakerne til å holde seg informert omkring arrangementet og gjør oppmerksom på at der kan skje endringer fortløpende. OBS: løpet går kun i klassisk stil.

Etikett

Gausta Skimaraton arrangeres av komitteen bak DM Langrend (danske mesterskabene) som hvert år arrangeres på Kvitåvatn Fjellstoge i uke 5. Vårt renn på 48 km er seedingsrenn for både Birkebeiner og Vasaloppet - det ønsker vi å dele med folk fra Tinn Kommune og deres venner!

Adresse: Kvitåvatnvegen 398, 3660 Rjukan, Norway
Telefonnummer: +45 60506323
kd.dnergnalmd@ofni
By: Rjukan
Rute: Kvitåvatnvegen 398
Postnummer: 3660


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gausta Skimaraton.

Rjukan ıdrettsarrangement

åpningstider, plassering. Kvitåvatnvegen 398 kart bykart, satellitt visning. Gausta Skimaraton adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gausta Skimaraton. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gausta Skimaraton med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler