facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaustabanen

"På skinner til Norges videste utsikt, Gaustatoppen, på 15 minutter. En historisk reise på innsiden av et av de mest myteomspunne fjellene i Norge. Gaustabanen består av to baner inne i Gaustatoppen. Først frakter den blå trikken deg 850 meter rett inn i midten av fjellet. Deretter forflytter du deg til en kabelbane, som består av to vogner som drar hverandre opp 1050 meter - med en stigning på 39 grader. 15 minutter etter at du gikk inn i fjellet kan du nyte utsikten til 1/6 av fastlands-Norge på en klarværsdag - 1800 moh. Fortsett gjerne til fots et par hundre meter opp til Gaustatoppen turisthytte for å nyte en deilig vaffel. De tøffeste og sprekeste tar turen helt utpå eggen til Gaustatoppens høyeste punkt - 1883 moh."
Adresse: Rjukan, Norway
Telefonnummer: 45502222
By: Rjukan



relaterte søk: gaustabanen parkering, hvor går gaustabanen fra, gaustabanen trappetrinn, gaustabanen vinter, gaustabanen historie, hvor starter gaustabanen, buss til gaustabanen, gaustabanen webcam
Nærliggende lignende selskaper
VisitRjukan VisitRjukan 6 km Gaustatoppen troner majestetisk over Rjukan; byen som er kjent for ”kampen om tungtva...
Krossobanen - Rjukan Krossobanen - Rjukan 8 km http://krossobanen.no/
Anmeldelser
Utrolig flott tilbud å kunne komme seg så raskt opp til Gaustatoppen. På toppen kan du nyte utsikten, og servering på Gaustatoppen Turisthytte. Godt dette hemmelige NATO-anlegget fra 1959 ikke er så hemmelig lenger.
Fantastisk utsikt fra toppen. Lurt å komme tidlig hvis man kjører bil. Parkeringsplassen kan bli ganske full. Det er litt kø for å komme inn i banen da det er trangt og er kun plass til 24 personer. Husk varme klær. Kan være kaldt på toppen selv på en varm dag spesielt om det er vind. Man kan kjøpe noe mat og drikke på toppen. Lurt å ga med matpakke hjemmefra. Det er ingen søppelkasse der oppe, man må ta med alt selv nede igjen.
Praktisk og grei måte å ta seg opp til toppen. Var laaaang kø da vi var der midt i fellesferien.
Vi var en liten gruppe på 5 som i helgen leide en hytte på Gaustatoppen. Utpå ettermiddagen tenkte vi å kjøre taubanen tur retur Gaustatoppen grunnet noe dårlig vær. Da vi ankommer portene til banen, får vi en streng beskjed om at biletter skal kjøpes i bua. Da rusler vi bort til bua og mister plassene våre i køen. Når vi så skal betale sier personalet bak disken at det blir 2.450,- Vi fikk totalt sjokk. Vi begynte å le og trodde de spøkte. Desverre viste det seg at det stemte, og vi dro derfra umiddelbart. Fortsatt i sjokk over de stive prisene, og kommer overhodet ikke anbefale noen om å benytte seg av taubanen til toppen! Eneste grunnen til 2 stjerner var den fantastiske utsikten ved foten av fjellet nedover Rjukan dalen.
Spektakulært anlegg som anbefales om du ikke har anledning til å gå stien opp. Virkelig en stor opplevelse mente hele følget. Anbefales!
Må besøkes !!! Gaustabanen er noe skikkelig spennende ! Vi har vært med 2åringa vår og det gikk kjempe greit. Og utsikten fra toppen er noe ubeskrivelig
Vi kom med bobil og var heldig å få plass på parkeringen. Var plass til 3 til 4 biler til om det var parkert mer fornuftig fra de som var kommet før. Vi tok banen opp og gikk ned. Godt merket ruter i fjellet. Hadde med barn 9 til 11 år. Godt fottøy trengs da det er bare steinur man går i. Vi var på toppen en stund og håpet på å få utsikt men den uteble. Dyrt med mat på toppen. Men utrolig gode vafler da. Anbefaler virkelig denne turen.
Var veldig langt kø..ventet nesten 2 timer. Hadde problemer med helse,da ansatte hjulpet meg å komme fortere ned.Tusen takk!
Utrolig flott opplevelse å se utsikten i så flott vær. Men av 4 timer, så var minst 3 av timene i kø. Og prisen er litt vel stiv. Og ps... Køen på baksiden av kafeen der oppe er ikke til vafler. Det er til doen
Fantastisk flott alternativ for oss som ikke kan klare å klatre opp for egen maskin. Kjempe gode vafler på kafeen, og veldig hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler