facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gaustablikk

Produkter

Hotell, overnatting, leiligheter, hytter, restaurant, mat, bar, konferanse, kurs, alpint, langrenn, skisenter,

Adresse: 3660 Hvittingfoss
Telefonnummer: +47 35 09 14 22
on.kkilbatsuag@kkilbatsuag
By: Hvittingfoss
Postnummer: 3660



relaterte søk: gaustablikk overnatting, gaustablikk webcam, gaustablikk hytter, gaustablikk høyfjellshotell restaurant, gaustablikk høyfjellshotell, gaustablikk høyfjellshotell hytter & leiligheter, gaustablikk skisenter, gaustablikk høyde over havet
Anmeldelser
Stedet er under oppbygging og reparasjon og mangler en del detaljer på de mer kostbare rommene, som bærer preg av slitasje. Stedet er under utvikling av nye eiere og har absolutt potensiale til å lykkes. Utsikten er slående og storslått, sommer og vinter med mange aktiviteter. Mat er upåklagelig. Opphold kan absolutt anbefales.
Hyggelig og imøtekommende betjening, god mat, rent og fint. Deilig basseng, boblebad, badstue og dampbad. Vakker utsikt :.
Flott plass. Mange fine turmuligheter. Hotellet har aktiviteter for store og små, med minigolf ute noe slitt, shuffleboard inne, og en kan blant annet leie flytende badstue anbefales.
Fantastisk fin plass og utsikt mot Gaustatoppen Flotte rom
Supert sted og god service. Anbefales på det varmeste.
Dette var et fantastisk hotell, det var god mat, godt område og fine rom. Bra nett som ikke hindret meg i min aksje trading. På fritiden var det nydelige turområder som både kunne bli gått, jogget og om du vil springe dem. Helt fantastisk!
Fint sted å bo for å stå på ski/brett i alpinanlegget. 1min å gå til heisen
Veldig bra service og topp matservering. Kjempefint hotell.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler