facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Geeks eSport

Geeks eSport

Info

Geeks eSport er et selskap som har stort fokus på ungdom, sport, spill, teknologi og underholdning.

Historie

Geeks eSport AS foreslår å endre måten eSports er håndtert i Norge i dag. Norge har en sterk historie innen eSport verden, men også som en nasjon har Norge en rik økonomisk status, grunnes med den kontant rike millennium generasjonen hvor tenåringer er ivrige i å investere både tid og penger i eSports miljøet.
Vi bygger et stort prosjekt, for tiden under utvikling, med sikte på å ta det store skrittet og etablere oss som en kraft i det norske marked.

Vi sikter mot å kunne åpne opp eSport Arenaer spredt over landet. Disse Arenaene vil bli en kombinasjon av eSport og ny høyteknologisk utstyr, solid underholdningsaktiviteter, med matserverings områder, en gaming / sportsbutikk + teknisk støtte på stedet.

Lokalene vil fungere som et “go-to” sted for det norske folk der spillere kommer sammen i en felles arena for å dele i deres felles kjærlighet til eSport miljøet gjennom spill, coaching, turneringer og skape den naturlige utviklingen av Norges ledende eSports spillere, i en bransje som bikker milliard omsetninger i 2017.

Vi allerede samarbeider med, Challangermode.com, HaloNorge.no, regnskap service AS, Iddefjorden Kro & motell og kommuniserer med power, Microsoft.no, Redbull og andre aktører med tanke på langsiktig partnerskap.

Geeks eSport AS leter etter noen til å investere i den fullstendige arenaen og være en stor del av neste generasjons underholdning, esport og aktiviteter.


Ønsker du å støtte prosjektet, vipps oss litt cash! - 70548 -

- Lik og gjerne del siden vår!
- Følg oss på twitch.tv/geeksesport

- Spør oss om ting du lurer på!

Ønsker du å Investere, sponse eller bli samarbeidspartner?

Send oss med mail på [email protected] eller kontakt Prosjekteier: Thomas Gitlevaag - 91689592


Adresse: Halden, 1767 Halden
Telefonnummer: 93862633
By: Halden
Rute: Halden
Postnummer: 1767



relaterte søk: E-sport Horten
Nærliggende lignende selskaper
Maxfit Maxfit 69 meter Fitness Crosstrening Kampsport
Absolute Bar Absolute Bar 101 meter Sosialt, koselig, imøtekommende, godt sted. Gode drinker. godt utvalg
RadikalDarts Norway RadikalDarts Norway 256 meter God service, hyggelig priser og veldig god kaffe.
Bingo 1 Bingo 1 470 meter Min mor var her, før ho døde
Budosport Norge Budosport Norge 718 meter Budosport Norge er mattespesialisten i Norge. Budosport er markedspartner til Kampso...
Remmen svømmehall Remmen svømmehall 2 km Flott tilbud fra Halden Svømmeklubb med svømmeopplæring for barn, mange flinke instru...
Kvik Halden FFO Kvik Halden FFO 2 km Elsker denne fotballklubben
Remmenhallen, Halden Remmenhallen, Halden 2 km Bratte tribuner. Vonde seter å sitte på. Dårlig luft. Bra toaletter
Østgaardskogen Discgolf Østgaardskogen Discgolf 3 km Flott bane med varierte utfordringer! Fine teepads og godt vedlikehold!
Halden Friidrett Halden Friidrett 4 km Fint lokale, med stort kjøkken, toalett og spiserom og "stue".. Fint sted f...
Halden & Aremark rittkarusell Halden & Aremark rittkarusell 38 km Halden og Aremark rittkarusell er fire sykkelritt som arrangeres hver vår i Halden og...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler