facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Geithus VEL

Geithus VEL

Info

Velforening for beboere i Geithus og andre interesserte med ca 100 medlemmer som inkluderer enkeltpersoner, bedrifter og familier.

Historie

Om Geithus Vel
Geithus vel er en frivillig organisasjon som arbeider for å fremme medlemmenes felles interesser og for stedets fysiske og sosiale miljø, slik at Geithus er et godt sted å bo, å vokse opp og bli gamle.

Med dette som mål, hva gjør vi helt konkret?

Siden Geithus Vel startet opp sin virksomhet igjen i 2004, etter en lengre pause, har mange geithusinger vært innom styret. Aktiviteten har vært jevn og god de siste 12 årene.

FASTE ÅRLIGE OPPGAVER
Jobben har stort sett bestått av faste oppgaver som går igjen fra år til år. Dette har vært å supplere kommunens jobb med vedlikehold og utbedring av de offentlige uteområdene i Geithus som Stasjonsevja, Skinnerudtangen badeplass, turstien Modum på langs og torvet foran COOP-butikken.
Vi har i tillegg skaffet 7 parkbord og flere benker som vi vedlikeholder og setter ut i sommerhalvåret rundt om på Geithus.
Oppgaven med flaggheising på de faste offentlige flaggdagene går på omgang mellom styremedlemmene.
I forkant av 17de mai hvert år arrangerer vi «Ruskenaksjon» og rydder vekk papir og søppel etter vinteren langs veiene i sentrum av Geithus. Sist gang, våren 2016, fikk vi med oss en gruppe unge afganske gutter fra mottaket på Sevalstunet, som gjerne ville bidra i flere dugnader.
I mange år har vi deltatt som fast medarrangør i «Geithusdagen». Men siden dette arrangementet ble avviklet har vi hatt vår egen store familiefest, Sankthansaften i «Paddeevja» (Stasjonsevja) som nå, sommeren 2016 skal arrangeres for 4de gang.
Vi har lagt ut turkasser på Skredsvikmoen og langs stien «Modum på langs» hvor man kan skrive seg i bøker og bli vinner av flotte premier som trekkes to ganger i året. Vinnerne annonseres i forbindelse med St.Hansfeiringen og tenning av julegrana.


ENKELTPROSJEKTER:
Et stort enkeltprosjekt i 2014-2015 har vært oppussingen av det gamle biblioteket i Folkvang, som nå er blitt et trivelig møtelokale for velets styre. Her har vi også arrangert TV-sportskvelder for medlemmene våre.

Et annet enkeltprosjekt er utbedring av Skinnerudtangen badeplass. Her har vi fått gjort en god del allerede. Området er blitt større etter rydding og trehogst, doen er malt opp og badebrygga fikk nytt dekk sommeren 2015. Nå legger vi frem planer for videre utbedringer og håper på samarbeid og støtte fra kommunen til dette.

TA KONTAKT MED OSS!
På årsmøtet i februar 2016 fikk Geithus Vel sitt styre ny leder. Det var Nette Amundsen som tok over etter Ellen Pandurs lange og trofaste tjeneste og Asbjørn Bottegård som hadde ett overgangsår fra 2015. Gjengen i styret, Team Geithusvel, som Asbjørn kaller oss, består av 7 godt voksne geithusinger som trives med jobben. Men vi ønsker oss mange flere medlemmer, både til å bli med på dugnader og til sosialt samvær i «Velet», det nye klubblokalet i Folkvang.
Og hvis du har noen forslag til oss, så send en melding, enten via Facebook, mail til [email protected] eller legg en lapp i forslagskassa ved inngangen til Coop-butikken
Geithus 3. mai 2016.


Adresse: Forslagskassen ved Coop, [email protected] og PB 5900,, 3361 Geithus, Buskerud, Norway
By: Geithus
Rute: Forslagskassen ved Coop, [email protected] og PB 5900,
Postnummer: 3361


Nærliggende lignende selskaper
Mestringsenheten i Modum kommune. Mestringsenheten i Modum kommune. 377 meter Mestringsenheten gir tjenester til voksne innen rus og psykisk helse i Modum kommune
Modum Husflidslag Modum Husflidslag 405 meter Her er det alltid koselig og være. Og lære nye teknikker, innen håndarbeid.
Ut På Tur - Modum & Sigdal Ut På Tur - Modum & Sigdal 593 meter Ut På Tur - Modum & Sigdal er et samarbeidsprosjekt mellom DNT Drammen og Omegn og Fr...
Modum Røde Kors Hjelpekorps Modum Røde Kors Hjelpekorps 1 km På denne siden legger vi ut litt situasjonsbilder og informasjon om hva Hjelpekorpse...
Modum Barnas Røde Kors Modum Barnas Røde Kors 1 km Barnas Røde Kors (BARK) er en samlebetegnelse på forskjellige aktiviteter for barn i ...
Modum Røde Kors Modum Røde Kors 1 km Her kan dere se noe av aktiviteten vi driver med.
Sunn Moing Sunn Moing 2 km Veiledning innen kosthold og livsstil!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler