facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring

Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring

Info

Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring.

Historie

Gestaltterapeut Ninette Håmo

Jeg heter Ninette Håmo og er Gestaltterapeut og livsveileder. Jeg holder til i vakre Chrystiegaarden, i Moss sentrum hvor jeg er en del av terapeutfellesskapet «Senter for livsmestring»

Jeg har lang erfaring som terapeut og har hatt egen privat praksis siden 2001. Jeg har et stort engasjement og hjerte for menneske og livsprosessene vi står i. Erfaringene vi har hatt påvirker våre handlingsmønstre i både positive og negative retninger. Jeg har lang erfaring med å «møte» mennesker i en vanskelig og utfordrende livssituasjon og har et brennende ønske om at du som menneske skal bli sett og hørt, få opplevelsen av å bli forstått på en god og varm måte. Det «å se» hva som ligger bak fasaden, skape en trygg og god ramme, basert på tillit, trygghet, varme og raushet. Slik at gode endringer kan skje og livet blir mer håndterbart og meningsfylt. Bygd på et stødig fundament som gjør at du som menneske kan få være deg selv og handle ut fra egne behov og ta bevisste gode valg.

Jeg tror på det å ha fokus på det friske i menneske, se og styrke de resursene som allerede ER, fremfor å ha fokus på det dysfunksjonelle og syke. Vi har alle vår historie og historien påvirker oss og handlingsmønstrene. Vi danner mønstre ut fra tidligere erfaringer hvor behovene vi har hatt ikke har blitt møtt. Mønstre dannes som en kreativ tilpassing, som «den gang» var nødvendig, men som i dag faktisk kan begrense oss i å få være oss selv.

Det å bli bevisst på hva det er du gjør, tenker og føler, bli kjent med behovene og det som ligger bakenfor. Tørre å «se på» det som gjør deg ulykkelig, redd, fortvilet og kanskje maktesløs eller frustrert og sinna. Det å tørre å være sårbar å kjenne på det som du syns er ubehagelig og bevisst/ubevisst flykter fra.

Det å få være tilstede sammen med deg og støtte de prosessene som kommer, det at du ikke er alene men «sammen med», det å ha en hånd og holde i, et vennlig blikk, kjenne at du får den støtten som du trenger, bli sett og hørt er så viktig. Gjennom mine erfaringer som terapeut så er det de sårbare nære møtene som gjør at endringer skjer og at destruktive mønstre kan opphøre og egenkjærligheten få vokse sammen med selvbildet og livsutfoldelsen. Slik at du kan kjenne at du er bra nok som du er, med de kvalitetene og egenskapene du innehar.

Jeg har en bred arbeidserfaring og jobbet med:

Individualterapi med utfordrende livssituasjoner, fastlåste livsmønstre, sorg, motløshet, selvutvikling.
Dype traumer innen seksuelle overgrep, vold, PST, dyp eksistensiell skam.
Angst og depresjon. ME og utbrenthet
Familieterapi og oppfølging av familier som står i utfordrende livssituasjoner.
Parterapi, samliv, kommunikasjon og seksualitet.
Barn og ungdom i privat praksis og i samarbeid med barnevernet og fosterhjem. Spiseforstyrrelser, selv-skading, overgrep og vold,
Gruppeterapi.
Veiledning og coaching av ledere i næringslivet.
Forskjellige kurs innen mindfullness, dans og bevegelse, selvutvikling og traumer.

Velkommen til meg for en uforpliktende samtale.


Adresse: Storgata 20, 1531 Moss
Telefonnummer: 95040325
By: Moss
Rute: Storgata 20
Postnummer: 1531


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring med offentlig transport


Kirkeparken 90 meter
252
Storgata 160 meter
20
200
201
204
205
206
207
21
24
253
600
620
630
633
641
Moss Rådhus 210 meter
20
205
206
207
208
Moss bussterminal 260 meter
20
200
201
204
205
206
207
21
22
23
24
252
253
540
600
620
630
633
641
Kransen 350 meter
20
205
206
207
208
253
620
641

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring.

Moss familieterapeut

åpningstider, plassering. Storgata 20 moss psykoterapeut kart bykart, satellitt visning. Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gestaltterapeut Ninette Håmo, Senter for Livsmestring med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Familieterapeut Mette Sannes Familieterapeut Mette Sannes 891 meter Mette Sannes tilbyr individualterapi, parterapi og familieterapi
Gaarder Gestalt Psykoterapi Gaarder Gestalt Psykoterapi 2 km Praksisen tilbyr samtaleterapi på to lokasjoner: Lilleeng Helsepark i Moss (mand, tir...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler