facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Get

Adresse: Maridalsveien 323 , Oslo 0881, NO
Telefonnummer: 21 49 21 23
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 323
Postnummer: 0881


åpningstider

Mandag: 09:00-18:00
Tirsdag: 09:00-18:00
Onsdag: 09:00-18:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterte søk: get priser, get nett tv, get kundeservice, get fiber, get tv, get problemer, get bredbånd, get bestilling
Anmeldelser
Helt utrolig elendig kundeservice. Det er alt for sjeldent åpent, og alt for lett bemannet. Telia tilbyr tjenester som skal virke døgnet rundt, hele uka. Da nytter det ikke å måtte vente til mandag med et problem som begynner lørdag, og så måtte vente i over to timer på telefon, når de i tillegg helst bare vil legge på og ikke løse problemet. Telia er dyrt, men hvorfor, når de ikke en gang klarer å opprettholde normal kundekontakt?
Bra kundeservice, men får bare halve hastigheten jeg skal ha. Funker i 10 min etter oppdatering av router, men så er det tilbake. Er som å kjøre i 45km/t i 90 sone... Kan dere ikke gi meg den hastigheten dere lover, så gidder jeg i hvert fall ikke å ha mobilab. hos dere hvis det bare skal virke 50%...
Ser at det er mange som ikke er fornøyd med Telia her, men det gjelder ikke meg. Etter å ha forsøkt en annen stor mobil/ internett leverandør er det Telia som funker for meg og min familie. De løste problemene den andre leverandøren ikke klarte på 5 minutter. Uansett, jeg er veldig fornøyd med Telia når det gjelder daglig bruk og deres service.
Noe av det mest håpløse og useriøse jeg har opplevd i Norge av en såpass stor og «seriøs» aktør. I vårt område skulle de oppgradere anlegget. I den forbindelse fikk vi besøk på døren av noen som spurte om de kunne komme inn og måle signalene fra tv-uttaket i forbindelse med oppgradering. Skeptisk av natur som jeg er, slapp jeg de inn, men fulgte med på hva de gjorde. De gjorde det de sa de skulle, men etter besøket merket jeg at tv-signalene er borte. Jeg ringer Kundeservice og forklarer hva som har skjedd. Får beskjed om å bytte tv-boks til tross for at jeg prøver å forklare at problemet startet da Teliafolket var og rotet i uttaket. Etter «forventet» mislykket forsøk på bytte av boks får jeg etter en måneds tid besøk av tekniker som skal forsøke å finne feilen. Etter ca to timer klarer han å lokalisere feilen til at forrige arbeidslag som ønsket å måle signalene ikke hadde festet kablene i boksen skikkelig etter seg. Dette fikk jeg faktura på 2500,- for. Da jeg kontaktet Telia for å avklare misforståelsen ved at jeg var fakturert for deres egne feil ble jeg rask avbrutt med at: selvfølgelig skulle jeg betale fakturaen når jeg hadde bestilt tekniker. Han hadde krav på lønn han også. Jeg har sendt flere klager og bedt de stoppe regningen og ta det videre til forliksrådet, men får ingen svar annet enn at de opprettholder kravet. Hold dere unna!!
Som alle andre her skriver, så er det totalt umulig å komme gjennom på telefonen. Det er kun mulig å ringe eller chatte med en chatBOT altså ikke et levende menneske i åpningstiden. Det er ikke mulig å sende via kontaktskjema før telefonen stenger. Verste jeg har vært borti, styr unna.
Kundeservice ofte sier at de skal synke/kjøre oppdatering på nytt hver gang jeg ringte dem. Det tok utrolig lang tid for dem å videresende saken til 2. linje support og faktisk feilsøke etter problemet.
Hva har skjedd med deres kundeservice ? Var veldig fornøyd tidligere . Nå står man i tlf kø over en time og du aner ikke om man rykker forover eller bakover i køen. Måtte legge på til slutt da batteriet tok slutt.
Trodde faktisk ikke det var mulig at kundeservice kunne bli noe dårligere enn Get. Men jammen klarte ikke Telia det kunststykket etter at de kjøpte Get. Nå er vi på femte uka uten Internett og ingen respons fra Telia. Tror ikke de vil ha kunder jeg
Teli er det dårligste selskapet jeg har vært borti. Brukt 1 uke på å nå denpå kundeservice. Prisene dems er dyrere enn alle andre aktører og de bryter konkuranseloven ved å ha monopol på internett i mange områder...hold dere unna telia...
Fortjener ikke en stjerne engang! Umulig å komme gjennom på kundeservice. Vente tid og ventid uten noe svar! Chat roboten er helt ubrukelig som resten av firmaet! Ikke finnes det en mail adresse hos dere som man kunne sendt mail og fått svar!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Get.

Oslo kabel-tv-selskaper

åpningstider, plassering. Maridalsveien 323 oslo ınternettleverandører kart bykart, satellitt visning. Get adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Get. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Get med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler