facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Getek

Getek

Info

GETEK har 30 års erfaring med solenergi, batteri, vindkraft og totalløsninger. Vår erfaring er vår styrke! Vi selger ikke bare, vi KAN det vi selger!

Historie

Vi i GETEK har over 30 års erfaring fra solcellebransjen. De første solcellepanelene ble solgt til hyttekunder allerede tidlig på 80-tallet. I 1993 ble det første nettilknyttete solcelleanlegg i bolig installert (OL-landsbyen, Hamar). Og parallelt med dette har vi erfaring fra utvikling av flere kombinerte løsninger for alternativ energi – der både sol, vind, aggregat og batterier benyttes.

Det er enkelt å selge billig – til det kreves kun tilgang til et produkt.

Vi i Getek ønsker å vite hva som ligger bak produktet, eller hva som er inni. Vi tester de fleste produktene, har erfaring fra montasje, reparasjon, drift og feilsøking. I tillegg ødelegger vi også en god del produkter, for å finne ut hvor «grensen» går.
– vår erfaring er vår styrke!



"40 års erfaring med Solcelleanlegg til hytter, fjellstasjoner, næringsbygg, offentlige bygg til kvalitetsbeviste kunder."
Adresse: Stavsjøveien 23, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 73980200
on.keteg@tsop
By: Hommelvik
Rute: Stavsjøveien 23
Postnummer: 7550


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: getek nettbutikk, solceller næringsbygg, getek lps, batteribank solcelle, prosjektering solcelleanlegg, solcellepanel hytte, store solcelleanlegg, mini solcelleanlegg
Anmeldelser
Oversatt av Google Takk for første gang i verden Original WeryThanksforthefirsttimeintheworld
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler