facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ægir Bryggeri

Ægir Bryggeri
"Velkomen til Ægir BryggeriPub i Flåm! I første etasje finn du puben medan restauranten ligg i andre etasje. Vi serverer øl og mat heile året, og vår filosofi - det skal vere Ægir-øl i og til maten - har vorte ein suksess!Ægir er vårt eige bryggeri som opna i 2007 og har raskt teke plasseringa som eit av dei beste handverksbryggeria i Noreg. Det heile starta med øl, men Ægir har også sin eigen akevitt!Ægir BryggeriPub, ein del av tunet på Flåmsbrygga, er i dag ein av dei største attraksjonane i Flåm. Byggestilen er inspirert av norrøn mytologi og utvendig minner bygget om ei stavkyrkje. Inne kjenner du varmen frå den 9 meter høge peisen, omkransa av dragehovud og veggar prega av drivved."
Adresse: Flåmsbrygga , Flåm 5742, NO
Telefonnummer: 57 63 20 50
By: Flåm
Rute: Flåmsbrygga
Postnummer: 5742



relaterte søk: ægir bryggeri kontakt, ægir ipa, ægir øltyper, ægir meny, ægir bryggeri omvisning, flåmsbrygga hotell, ægir restaurant, ægir glutenfri
Anmeldelser
En skatt av et sted! Nydelig mat og smakfull øl. Anbefaler å bestille ølsmaking! Chris som hadde kurset var kunnskapsrik og gjore virkelig vårt besøk til en minneverdig dag.Mat: 5/5
Det var 1 t 20 min å vente på bord, men vi drev tiden med å smake på ølplanken med 5 sorter øl og prating. Maten kom ganske raskt og var svært god, både svineskank og hamburger prøvde vi og kan anbefale begge. Minus for at toalettet er ekstremt trangt!
Nyttårsfeiring 2023 med 3 retter nyttårsaften og ægir viking planke 5 retter første nyttårsdag. Maten nyttårsaften var veldig god, men manglet øl eller vin pakke til denne. Derfor ble opplevelsen i sum bedre første nyttårsdag, der hele opplegget virket mer organisert enn nyttårsaften. Men alt i alt en herlig opplevelse, med nydelig mat og drikke i herlige omgivelser. Meget god service i både resturant og bar. Anbefales!
Fantastisk god mat! Var der to dager og spiste svineknoke, spareribs, salat med chevre og panna cotta til dessert. Smakte på alt øl de hadde på menyen, bortsett fra et par de var tomme for. Vi hadde bordreservasjon fredag, men ikke lørdag. Vi satt i baren i 1. Etg. i ca 2 timer, men fikk bord i restauranten til slutt. Ventetiden ble kortet ned med godt øl og kortspill.
Vi hadde 2 vikingplanker og jeg er trang i matveien og spiser verken fisk eller vilt. Betjeningen klarte likevel å tilpasse planken etter min behov og både jeg og min mann ble god og mett på utsøkt mat. Barna likte også sin mat og is. Veldig hyggelig betjening, koselig lokale. Anbefales kikkertburgeren var fenomenal.
VELDIG BRA GJENNOMFØRT! Gode smaker på maten, godt øl og flott service! Rent, trivelig og flotte lokaler. Flott kveld og opplevelse. Det kan nesten ikke gjøres bedre. Anbefales på det varmeste! Kos dere. :
Helt fanatisk og autentisk sted som bygger på vikinger. Maten var virkelig bra, ikke store porsjoner men så pent oppstilt Du kan få en brett med smaksprøver Vi var 4 voksne fikk smaks rett og 2 colaer til 1800,- Vil anbefale dette hvis du er i flåm Husk bestille bord
Fantastisk mat, fantastisk service, fantastisk sted! Begynte med ølsmaking, før en GT med Gin fra Ægir. Fra å være en gjeng som er meget opptatt av gin, var denne fabelaktig. Allerede bestilt flasken til vårt lokale vinmonopol. Servitøren Silje var helt herlig, hjalp oss når vi ikke hadde bord på en veldig travel dag. Nydelig torsk til middag. Etter middag fikk vi beskjed om at hun hadde holdt av et bord i baren så vi fikk et sted å sitte etter maten igjen, det var virkelig + i boka! Anbefales på det sterkeste:
Har mistet en stjerne i min bok etter og ha vært der 4 ganger. Torsken var lett overstekt, og amandine potetene må ha ligget litt for lenge før servering. Ragnarok spareribs er helt ok men lite forsegjort coleslaw. Eiketryne-burgeren har nå fått gummi konsistens pga for mye tilsatt stivelse og er helt gjennomstekt. Følelsen av oppvarmet ferdigmat ligger som en sky over denne plassen nå, håper det blåser over!
Fantastisk sted med fantastisk betjening. Skikkelig koselig og lun plass nærmest i vikingstil. Ulvene var hjertelig velkommen og fikk vann samt smake på geitekjøtt. Her kommer vi tilbake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler