facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gitarhuset Megastore Alnabru

Gitarhuset Megastore Alnabru

Info

Norges største musikkbutikk. Stort utvalg i gitarer, forsterkere digitalpiano, trommer, studioutstyr, og PA. Gratis kundeparkering!



"Norges største musikkbutikk. Stort utvalg i gitarer, forsterkere digitalpiano, trommer, studioutstyr, og PA. Gratis kundeparkering!"
Adresse: Alfaset 1. Industrivei 4, 0668 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40 55 34 00
By: Oslo
Rute: Alfaset 1. Industrivei 4
Postnummer: 0668



relaterte søk: Gitarhuset Oslo, Gitarhuset Alnabru, Gitarhuset Oslo Sentrum, Gitar butikk, Instrument butikk Oslo, Gear4music Oslo, Musikkbutikk Oslo Sentrum, Gitarhuset Bergen
Nærliggende lignende selskaper
Nordic Moon Drums Nordic Moon Drums 775 meter Handcrafted intuitive percussive instruments for your self development. Share love, r...
Benum Norway Benum Norway 1 km Veldig hyggelige ansatte
torader.no torader.no 3 km Avdeling av trekkspill.no for torader www.trekkspill.no og www.torader.no
G24 G24 3 km G24 importerer treblåsinstrumenter og -rekvisita av høy kvalitet. Se vår nettside for...
Zapffe Pianoservice Zapffe Pianoservice 4 km Autorisert pianostemmer og tekniker med 23 års erfaring utfører pianostemming, verdiv...
Nordisk Ukulele - ukulelekurs Nordisk Ukulele - ukulelekurs 4 km Nordisk Ukulele - Kurser och ukulelebutik under ett och samma tak. Kurser över hela N...
Nordisk Ukulele - Nettbutikk Nordisk Ukulele - Nettbutikk 5 km Nettbutikk for kvalitetsinstrumenter. Ukueleler og tilbehør.
DanMusikk.no DanMusikk.no 5 km DanMusikk nettbutikk
Rockdrop Rockdrop 5 km Norges dedikerte leverandør av backdrop til band og artister, med bestilling via nett...
VintageGitar VintageGitar 5 km Kjempe kult sted, sykt dyrt...
4Sound Kongens gate 4Sound Kongens gate 6 km Meget innholdsrik butikk! Spesielt for oss som mekker gitar selv! Godt utvalg av dele...
Viken Musikk Viken Musikk 7 km Joar's Musikkservice er et veldig godt sted for kjøp av blåseinstrumenter og musikkre...
PD Guitars PD Guitars 10 km Bra service og rimelig pris. De utfører oppgave med god kvalitet
Anmeldelser
Utrolig godt utvalg i alle prisklasser, og det er orden på alt. Gode priser. De er ikke, eller kun litt dyrere enn på nettet! Den kompetansen og erfaringen de har er utrolig god å kunne lene seg på. De har egne lydtette rom som du kan prøve instromentene i, i ro og fred, med mange muligheter for å koble opp til ulike AMPs mm for oss som bruker det. De svarer og viser veldig gjerne når du har spørsmål. Jeg handler bare hos dem nå. Dette er en av Norges beste og største, sansynligvis den beste musikkbutikken.
En butikk som lite imøtekommende. De ansatte er mer opptatte av å være redd for instrumentene enn å følge opp kunder. Ikke verdt besøket.
Stort utvalg av instrumenter og utstyr. God kompetanse og personlig service hos de ansatte. Fint at det finnes en slik butikk i en tid så mange handler på nettet. Veldig viktig at vi støtter opp om et slikt sted, selv om de selvfølgelig ikke alltid kan konkurrere med prisene hos nettbutikkene.
Bra utvalg. Trivelige folk
Kommer stadig tilbake hit, bra service og de tar seg tid til å finne det beste ditt behov.
Veldig god service! De ser behovene og gir deg gode alternativer å velge på. Dette er folk med fagkunnskap:
Jeg returnerte et mirkofonstativ som ikke fungerte og fikk ikke pengene i retur. Jeg har henvendt meg 2 ganger til daglig leder via epost, men han svarer ikke. En uerfaren selger solge stativ uten hode. Da jeg oppdaget det hjemme, ringte jeg og selgeren fortalte at de hadde slike hoder så det var bare å komme. Jeg kjørte gjennom bomringen på nytt 58kr og vel fremme i butikke skulle de ha 35 kr, etter avslag, for hodet. Jeg trodde det først var en spøk, men det var det ikke, så jeg leverte tilbake stativet siden jeg ikke kunne bruke det. Jeg følte meg lurt og ville ha pengene tilbake, men det var det kun daglig leder som hadde myndighet til å gjøre og han skulle ikke forstyrres, så jeg ba selgerene gi beskjed om at D.L. skulle ringe meg. Det skjedde aldri, så har jeg purret 2 ganger pr. epost uten å få svar.
Kjempefin butikk med mange musikkinstrumenter, ikke bare gitarer. Alt er oversiktlig og det er et godt utvalg av varer. Personalet var hyggelig og de visste hva de snakket om. Jeg følte at han som hjelp meg der inne hadde lyst til å hjelpe meg. kommer garanter tilbake hit!
Godt utvalg, men utfordrende å få tak i via tlf. Står kun et nummer på nettsiden og på ordrebekreftelsen. Når jeg ringer det nummeret så får jeg beskjed om at de ikke kan hjelpe meg med spørsmål om ordre på nett.
Veldig bra butikk og betjening. Jeg får alltid god hjelp når jeg stikker innom. Jeg handler her da gutta kan mye om instrumentene og er mere enn hjelpsomme om man ønsker å prøve et. Synes det er skikkelig privilegie å ha en butikk av denne kaliber rett ved Alna Senter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler