facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Betongservice As

Gjøvik Betongservice As

Info

Våre oppdragsgivere er alt fra større entreprenører innen bygg og anlegg til private. Vårt mål er å være en solid og pålitelig aktør som leverer kvalitetsarbeid til rett tid og rett pris.

Historie

Gjøvik Betongservice AS ble etablert 01.02.2010 og vi har hele tiden hatt tilhold i Ringvn. 8 B, Gjøvik. Pr. idag er vi 10 medarbeidere som utfører alt innen betongrehabilitering av eldre og nye bygg av alle typer mur og betongkonstruksjoner.

Adresse: Ringvegen 8B, 2816 Gjøvik, Norway
By: Gjøvik
Rute: Ringvegen 8B
Postnummer: 2816


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gjøvik Betongservice As.

Gjøvik betongentreprenør

åpningstider, plassering. Ringvegen 8B kart bykart, satellitt visning. Gjøvik Betongservice As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gjøvik Betongservice As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gjøvik Betongservice As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler