facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Chokolade

Gjøvik Chokolade

Info

Gjøvik Chokolade / Sjokoladefabrikks offisielle side på Facebook.
Tlf: 61132870

Produkter

Hjemmelaget sjokolade

Adresse: Storgata 16, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61132870
on.edalokohckivojg@tsop
By: Gjøvik
Rute: Storgata 16
Postnummer: 2815


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: gjøvik sjokolade lillehammer, sjokolade gaveeske, gjøvik sjokoladefabrikk åpningstider, sjokolade verktøy, smelt gjøvik, praliner sjokolade, smelt sjokoladebar gjøvik, smelt gjøvik åpningstider
Anmeldelser
Gjøvik sjokoladefabrikk lager sin egen sjokolade og is og selger dette i Gjøvik sentrum hvor de har et eget utsalgssted. De har mange forskjellige sjokolade typer og mye forskjellig is som er av ypperste kvalitet og prisen er faktisk veldig bra. De ansatte yter utmerket service og dette er et fast sted man kommer tilbake til når man er i området.
DEILIG sjokolade. Må unne seg dette iblandt! Var 190kr for eske med 15stk. Ellers 12kr per stk for de små bitene. Kunne velge og vrake de bitene du selv ville ha.
Prøvde Hjemmelaget is Salte Peanøtter Kjempegod Godt utvalg av egenproduserte sjokolade,rette plassen for ein "jomseboms"
Kjøpte forskjellige marsipanbrød og konfekt med salt karamell. Produktene bærer preg av myye sjokolade og lite marsipan/karamell. Marsipanen mangler mandler og karamellen smaker en ikke noe av Er i godhjørnet og gir en toer.
Veldig god is, anbefaler rips-smak!
Alltid innom når jeg er på disse trakter. Dyrt, men sabla flott sjokolade
Den beste sjokoladegelatoen jeg har spist! Kan måle seg mot de beste i Italia!
Deilig gelato og sorbet Sjokoladen er nydelig som alltid!
Beste sjokoladen som finnes er innom minimum en gong i mnd.. Ær du ute ætter kvalitet så går du hit.
Iskremen her er helt hinsides deilig. Når de da i tillegg har et enormt utvalg i selvlaget sjokolade, hvit, lys, mørk, Ruby, sukkerfri - så tror jeg dette må være mitt absolutte favorittsted i Gjøvik! Anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gjøvik Chokolade.

Gjøvik godtebutikk

åpningstider, plassering. Storgata 16 gjøvik sjokoladebutikk kart bykart, satellitt visning. Gjøvik Chokolade adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gjøvik Chokolade. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gjøvik Chokolade med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Smelt Sjokolade og Gelateria Smelt Sjokolade og Gelateria 116 meter Skjønner ikke hvorfor det heter sjokoladebar, når det eneste jeg ser når jeg kommer i...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler