facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Elektriske

Gjøvik Elektriske

Info

Gjøvik Elektriske, Vi er kjent for god service! Ta en tur innom oss.

Adresse: Hunnsvegen 3, 2821 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61134942
By: Gjøvik
Rute: Hunnsvegen 3
Postnummer: 2821


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: gjøvik elektriske lamper, elektriker gjøvik, gjøvik elektriske åpningstider, gjøvik installasjon, lampebutikk gjøvik, expert gjøvik, elkjøp gjøvik, power gjøvik
Nærliggende lignende selskaper
Elkjøp (Gjøvik) Elkjøp (Gjøvik) 1 km Hyggelig betjening. Ellers de samme pluss og minus som for andre store kjedebutikker.
Battericentralen As Battericentralen As 2 km Jeg ringte på forhånd og hørte prisen på batteriet og jeg hentet det dagen etter, og ...
Anmeldelser
Hvis du utelukkende ikke er opptatt av pris, så bør du avlegge Gjøvik Elektriske i sentrum et besøk neste gang du skal handle. Meget god service og kundebehandling. Leverer varen på døra, monterer og tar med eventuell retur uten at det koster deg noe ekstra. Slike butikker skulle det vært flere av.
God service, hyggelig betjening, ærlige.
Utrolig god service! Anbefales på det sterkeste.
Her blir det levert på døra, uten ekstra kostnader. Ferdig montert og de tar med seg de gamle hvitevarene ikke lenger har bruk for. Fantastisk service og prisene kan konkurrere mot expert og elkjøp.
Veldig hyggelige alle som jobber der. En føler seg alltid velkommen og servicen er på topp
Alltid koselig betjening og god service på denne butikken. Det er å anbefale til andre
En nydelig butikk midt i sentrum. Her finner du alt du ønsker og i tillegg en super service. Levering - ingen problem. Det eneste som mangler er en mulighet for rullestolbrukere til å komme opp i andre etasje.
Ikke alt for stort utvalg i butikken, men meget god service! Da vi ønsket å kjøpe et produkt som han ikke hadde i denne butikken, dro vedkommende sporenstreks for å hente hva vi ønsket fra en annen butikk.
Denne butikken er verd et besøk! Jeg var på ferie da jeg tilfeldigvis stakk innom. Lampeetasjen er fylt med bra design inkludert ny-retro. De har godt utvalg av virkelig flotte lamper fra svenske Belid. Ikke for billig, ikke for dyrt. Alvorlig talt: Neste gang jeg trenger en ny lampe, finner jeg en unnskyldning for å reise til Gjøvik bare et par timer fra Oslo :- . Nydelig kundeservice også.
God service. Grei butikk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gjøvik Elektriske med offentlig transport


Gjøvik skysstasjon 120 meter
B42
B45
Gjøvik skysstasjon 120 meter
421
B41
Gjøvik skysstasjon 120 meter
B41
Gjøvik skysstasjon 120 meter
B42
Gjøvik skysstasjon 130 meter
B43
B46

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler