facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Handelskammer

Gjøvik Handelskammer

Info

Godkjent som Handelskammer av Nærings- og Handelsdepartementet. Handelskammeret har bygget opp kompetanse innen handelskammerspørsmål for næringslivet i Innlandet. Eneste Handelskammer mellom Oslo og Trondheim.

Historie

Gjøvik Handelskammer tilbyr disse tjenestene
En rekke importland krever at opplysningene i eksportdokumentene skal sertifiseres av et Handelskammer før de godkjennes som fullverdige. Gjøvik Handelskammer har kompetanse og fullmakter til å sertifisere tolldokumenter og utstede ATA – Carnet. Et ATA-Carnet er et internasjonalt tolldokument som muliggjør midlertidig tollfri innførsel av en rekke varer i 63 land. Carnetet erstatter andre eksport-, import- og transitteringsdokumenter. ATA-Carnet gir moms- og tollfrihet for vareprøver, yrkesutstyr etc. ved midlertidig innførsel til andre land. Tollbehandling av slikt utstyr går da enklere.

Klikk her for tjenesten ATA-Carnet http://carnet.chamber.no/carnet/minside/logg_inn/?ok_retur=/carnet/soek

De vanligste tolldokumentene å få legalisert er:
- Opprinnelsesbevis/Certificate of Origin
- Faktura/proformafaktura
- Firmaattester, fullmakter
- Kontrakter, agentavtaler og erklæringer
- Visumsøknader til Saudi Arabia

Vi kan gi assistanse i forretningskonflikter. Gjennom Oslo Handelskammer og ”Institutt for Voldgift og Alternativ Tvisteløsning” kan vi få veiledning i bruk av voldgift og rettsmegling, samt rådgiving ved kontraktsinngåelse.

Mange utenlandske firmaer som ønsker å selge/kjøpe eller inngå annen form for samarbeid med norske bedrifter kommer årlig til Norge. Handelskammeret inviterer til presentasjoner hvor medlemmene kan knytte seriøse forbindelser. Vi kan også være behjelpelige med konkrete partnersøk.

Handelskammeret fungerer som næringslivets kontaktledd i en kjede bestående av 12 000 handelskamre i hele verden. Hvis noen har konkrete spørsmål, retter vi dem til handelskammeret i det aktuelle området.

Adresse: Jernbanetorvet 3, 2821 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: +4797074210
By: Gjøvik
Rute: Jernbanetorvet 3
Postnummer: 2821


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:00
Tirsdag: 08:30 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 16:00
Torsdag: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
ANKR Rådgivning As ANKR Rådgivning As 335 meter ANKR Rådgivning AS er et lokalt forankret selskap i Innlandet i Norge. Vi leverer råd...
Total Innovation Total Innovation 1 km Total Innovation er et innovasjons- og kommersialiseringsselskap, med base i Gjøvikre...
TOPRO Kompetanse AS TOPRO Kompetanse AS 2 km God hjelp til veien videre i livet
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler