facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Legesenter A/S

"Vi jobber for at du skal ha det bra"
Adresse: Fahlstrøms plass 1, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61140500
By: Gjøvik
Rute: Fahlstrøms plass 1
Postnummer: 2815



relaterte søk: Sentrum legesenter Gjøvik, Bestille legetime Gjøvik, Fastleger Gjøvik, Privat lege Gjøvik, Lillekollen Legesenter, Sørbyen Legesenter, Skattumgården Legegruppe, Bytte fastlege Gjøvik
Nærliggende lignende selskaper
Martinsen PT og Rehabilitering Martinsen PT og Rehabilitering 138 meter Treningsstudio, god atmosfære. Utdannede rehabiliteringstrenere og PT.
Legevakten Gjøvik Legevakten Gjøvik 1 km Velkommen til Gjøvik Legevakt! Hvor du etter en dyp kuttskade på blodårene ved håndle...
Anmeldelser
Om du i det hele tatt får tak i de er det fortsatt gambling om du får hjelpen og informasjonen du trenger. Tidvis får man god hjelp, men tidvis er ikke godt nok for grunnleggende helsetjenester. I tillegg har jeg også fått anbefalt diverse kvakksalveri av forskjellige leger her. Av og til går jeg ut igjen med en følelse av å heller ønske jeg hadde brukt penger på Nigeriabrev.
Nytt telefonsystem, nå med kø funksjon! Dvs hvis det ikke er full kø, da får man opptatt signal.... Kom meg endelig inn i køen, det er nå gått 1 time og 10 minutter og jeg har kommet meg fra plass 19 til 10 i køen! Hurra! Nå er det snart pause så da går jeg ut i fra at linjen blir stengt før jeg kommer igjennom.... SKJERPINGS!
Var et bra legesenter men nå total kollaps. Legesekretærene skal ha ros for jammen står de i front for mye kjeft fra frustrere pasienter. Og de gjør virkelig det de kan. Vi opplever total mangel på kommunikasjon, evne til å lese journal og generelt rot fra vikarierende lege. Kjører gladelig en time fra mars for å ha en lege som klarer å kommunisere og forhåpentligvis lese journal. Tar mindre tid det enn gjennomsnittlig ventetid på 2 timer når vi er av dem med barn med hyppige øre/hals betennelser.
Ansatte ved dette legekontoret lyver og utnytter sine pasienter. Møtet med legen her er det mest traumatiske jeg har opplevd i livet mitt. Det finnes ingenting jeg angrer mer på i livet mitt enn at jeg valgte å stolte på han.
Hva enn du gjør, ikke bytt til dette legekontoret. Virker ikke som de har kapasitet til å ta seg av de pasientene de har dessverre. Må sies i ettertid: Hyggelig leger og assistenter. Sett bort fra ei i resepsjon som er enten frekk eller drittlei av jobben sin, misforstår det som misforstås kan og blir sur på pasient fordi hun ikke evner "datagreier" og hun har noe anstrengt forhold til å få tilbakemeldinger eller spørsmål, "hun orker ikke snakke med sure pasienter, men beklager at de ikke har gjort jobben sin". Hun er et artig innslag.
Vet ikke navn, men hun ene som sitter å tar telefoner her er utrolig frekk og lite empatisk. Svarer deg med korte sure svar, og forlanger masse info av deg før du får bestilt time. Info du helst vil ta med legen din og ikke henne. Det er umulig å komme gjennom på telefon, og de har ingen oppfølging, og hvis du kommer dit med store smerter sjekker de deg for én ting og er det ikke noe svar der så blir du sendt hjem uten videre testing. Det eneste som er bra her er damene som tar blodprøve. De er utrolig søte og fine folk.
Etter 40 forsøk på å bestille time over telefon, fordelt på tre dager, måtte jeg møte opp fysisk for å i det hele tatt få snakket med noen. Fikk time ni dager etter første henvendelse. Møtte da min fastlege for første gang den fjerde, på like mange år. Et møte preget av nedlatenhet, svært lite empati og svært krevende kommunikasjon. Språkproblemer var nok en faktor i dette, men framsto i tillegg som legen ikke en gang gjorde et halvhjertet forsøk på å forstå hva jeg prøvde å formidle. Etter å ha brukt Gjøvik legesenter i nærmere 40 år, står jeg nå på venteliste på et annet, vel renommert legekontor. Krysser fingrene for at jeg ikke blir alvorlig syk i mellomtiden.
Om du klarer å få tak i de fra telefon, du burde også kjøpe lotory samme dag
Hatt lege ved Gjøvik legesenter i årevis. I alle år har det vært nært umulig å komme igjennom på telefon og Helse-Norge.no. Har også alltid vær leger der som kanskje skulle vært pensjonert eller andre plasser, lei syke folk.
Tar aldri telefon, må møte opp fysisk for å bestille time. De nekter selv på dette, men har flere ganger vært i kø i tlf over 60 min uten svar. Ingen hjelp å få her om du ikke kan norsk, og det er også ansatte der som ikke klarer å gi tilstrekkelig med hjelp hverken på norsk eller engelsk. Tre av personalet kan ikke engelsk i det hele tatt. Det er ikke tilfeldig at alle innflyttere i Gjøvik kommune får lege her, da ingen som er bosatt i Gjøvik kommune fra før av ønsker å ha lege her. Har fått beskjed av lege at vi må selv google ting før vi kommer for å få den hjelpen vi skal ha. Da kan man begynne å stille spørsmål om hvilke type leger de ansetter her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gjøvik Legesenter A/S med offentlig transport


Fahlstrøms plass 60 meter
102
103
110
400
401
403
404
406
410
411
412
413
414
416
419
420
421
422
423
424
425
426
480
484
485
B41
B42
B43
B44
B45
B46
Fahlstrøms plass 60 meter
102
103
110
400
401
403
406
410
411
412
413
414
416
419
421
422
423
424
425
426
480
485
B41
B42
B43
B44
B45
B47
Fahlstrøms plass 60 meter
Gjøvik Peppes Pizza 140 meter
110
Gjøvik skysstasjon 210 meter
B43
B46

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler