facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik Olympiske Fjellhall

Historie

Gjøvik Olympiske Fjellhall byggdes som matcharena för Ishockey i Olympiska vinterspelen i Lillehammer 1994. Den stod färdig 1993. Arenan är unik, eftersom den helt och hållet är byggd i ett uppsprängt bergrum. Det är dock inte den första anläggningen av denna typ i Gjøvik. I samma berg finns sedan tidigare en simhall, som byggts enligt samma koncept.Externa länkarGjøvik Olympiske Fjellhall på Hockeyarenas.net

Adresse: Gjøvik, Norway
By: Gjøvik



relaterte søk: Fjellhallen åpningstider, Fjellhallen Facebook, Fjellhaven Gjøvik, Parkering Fjellhallen Gjøvik, Verdens største Fjellhall, Fjellhallen tasta, Fjellhallen skytebane, Istider Fjellhallen
Anmeldelser
Grått. Trist. Bra vedlikeholdt. Konserter i fjellet er kult. Mikroplass til biler utenfor. Dårlig skiltet fra hovedvei. Førstegangsbesøker. Helt dødt under kamp. Noe varmere for publikum enn i mange andre haller. En nedtur for meg med tanke på forventningene til en olympisk fjellhall.
Var ingen folk der
05.09.2020 En stor og fin hall som egner seg godt for arrangementer. Anlegget bærer preg av mange års bruk, men spennende å være inne i den gamle OL-arenaen.
Beste inne arena på gjøvik
Kjempeshow med Vazelina Bilopphøggers. Bra lokale, men latterlig trange sitteplasser på gulvet
Helt unik hall i fjellet
Faktisk overasket over hvor bra konsert lokal fjellhallen er. Eneste minuset, var at det er litt kaldt og sitte på gulvet, siden det er en hockey hall til vanlig.
Stor fjellhall, men ikke noe nytt og flott. Trist rom farger, trenger penger til oppgradering
Var på konsert med Vazelina Bilopphøggers, avslutningskonsert, og den var veldig bra . Over 5000 i salen, en verdig slutt på en musikalsk epoke av norsk musikkliv. Vi koste oss , takk Vazelina .
Vårt andre hjem Go go Gjøvik Hockey
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gjøvik Olympiske Fjellhall.

Gjøvik stadion, arena og idrettsarena

åpningstider, plassering. Gjøvik Olympiske Fjellhall adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gjøvik Olympiske Fjellhall. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gjøvik Olympiske Fjellhall med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler