facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjøvik & Toten FpU

Gjøvik & Toten FpU

Info

FpU er ungdomsorganisasjonen til Fremskrittspartiet. Meld deg inn ved å sende kodeord "medlem" til 2229. Besøk oss på www.fpu.no

Historie

FpU er ungdomsorganisasjonen til Fremskrittspartiet. Som medlem i FpU kan du være med på mange lærerike og morsomme arrangement. Lokalt arrangerer FpU mange medlemskvelder med film, TV-spill og diskusjoner. Mange lokal- og fylkeslag arrangerer også turer for medlemmene sine. Danmark er et yndet mål for FpU-lagene.

Det arrangeres også mange konferanser i Oslo som en kan få mulighet til å reise på, helt kostnadsfritt. Alt som kreves er at en melder seg inn og betaler kontingenten på kr 100. Ønsker en medlemsskap i FrP også, koster det da bare kr 225 totalt.

Adresse: Fjordgata 16, 2843 Eina
Telefonnummer: 47909831
By: Eina
Rute: Fjordgata 16
Postnummer: 2843


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gjøvik & Toten FpU.

Eina politisk organisasjon

åpningstider, plassering. Fjordgata 16 kart bykart, satellitt visning. Gjøvik & Toten FpU adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gjøvik & Toten FpU. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gjøvik & Toten FpU med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler