facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjenbruken Tromsø

Gjenbruken Tromsø
Adresse: Strandgata 5, 9008 Tromsø, Norge
Telefonnummer: 40 44 34 58
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Strandgata
Husnummer: 5
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: 12:00–17:00
tirsdag: 12:00–17:00
onsdag: 12:00–17:00
torsdag: 12:00–17:00
fredag: 12:00–17:00
lørdag: 11:00–15:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Må nok være den dårligste bruktbutikken som ligger i en by..nHerreavdeling for klær er fullstendig irrelevant, og ting som ikke selger byttes aldri ut.nAnsatte har en permanent syklubbholdning, send de til Stavanger, Trondheim eller tilog med Molde for opplæring.
Butikken i seg selv er en god tanke, men de ansatte som jobber hær har null service innstilling, gamle damer som kjefter på deg om du går 2meter feil i butikken. Rett og slett trist.
Trivelig betjening, litt dyrt. Brukthandelen mangler et godt utvalg i bøker!!. Det MÅ brukthandler ha!! Rariteter er også sjeldent å se. Litt dårlig plass kanskje? Ellers ok.
Et flott sted med mange gode tilbud på ting og tang, noe for en hver. Her kan du gjøre et scoop, stikk innom og hils på, veldig hyggelig betjening - her får du hjelp! Masse tilbud nå!
Helt ok gjenbruksbutikk med sentral plassering og romslig med parkeringsplasser i nærheten. Litt tilfeldig prising, men har det meste, også gode funn
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler