facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gjennestad Barnehage

Gjennestad Barnehage

Historie

Gjennestad Barnehage er en heltids barnehage for barn fra 0-6 år. Vi holder til på det idylliske anlegget til Gjennestad Drift og Gjennestad Videregående skole. Barnehagen eies av foreningen for Gjennestad Barnehage og har fastsatt særlige bestemmelser om livssynsformål.

Vi disponerer et nyoppusset fjøs med kaniner, sauer og høns.

Barnehagens visjon er:
"Den beste starten i livet!"



"Gjennestad barnehage er en heltids barnehage for barn fra 0-6 år. Vi holder til på det idylliske anlegget til Gjennestad Drift og Gjennestad videregående skole.Barnehagen er en del av Normisjon og eies av «Foreningen Gjennestad barnehage» og har en særlig bestemmelse om livsynsformål.Barnehagen har tre avdelinger, Liljene, Solsikkene og Blåklokkene. Barnehagen har også et fjøs med høner og kaniner. Vi jobber hver dag etter visjonen vår "Den beste starten i livet"."
Adresse: Gjennestadtunet 75, 3160 Stokke
Telefonnummer: 47706070
By: Stokke
Rute: Gjennestadtunet 75
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:30
Tirsdag: 07:00 - 16:30
Onsdag: 07:00 - 16:30
Torsdag: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:30


relaterte søk: Stokke barnehage, Månedsbrev april barnehage, Mål for måltid i barnehagen, Tuften barnehage, Naturkameratene Barnehage, Barnehage Sandefjord, Bugården barnehage, Gapahuken barnehage
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gjennestad Barnehage.

Stokke førskole

åpningstider, plassering. Gjennestadtunet 75 kart bykart, satellitt visning. Gjennestad Barnehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gjennestad Barnehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gjennestad Barnehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler