facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for GK Inneklima

GK Inneklima

Info

GK - Totalteknisk entreprenør og servicepartner

Historie

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi, kulde og sikkerhet.

Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold.

GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner.



"GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere – i hele byggets livssyklus. Som ledende totalteknisk leverandør og servicepartner sørger vi for at bygg fungerer optimalt gjennom hele livsløpet. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner. Vi bidrar til energieffektive løsninger i nye, så vel som eksisterende bygninger og jobber med alt fra rådgivning og design til installasjon, drift og service."
Adresse:
Telefonnummer: + 47 22 97 47 00
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: GK ventilasjon, GK Elektro Oslo, GK Oslo, GK Inneklima Bergen, GK Inneklima ansatte, GK Sortland, GK Rør AS, GK INNEKLIMA Proff
Anmeldelser
Mye kompetanse, hyggelige priser.
Solid bedrift
Oversatt av Google Solid og kompetent elektrikerfirma jeg anbefaler på det varmeste! Original Solid og kompetent elektrikerfirma jeg varmt anbefaler!
Oversatt av Google Standard kvalitet, men ekstremt treg, mangelfull og lite initiativrik. Original Standard kvalitet, men extremt tröga, velande och initiativlösa.
Oversatt av Google Fint sted Original Nice place
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon GK Inneklima.

Oslo kjøleteknikktjenester

åpningstider, plassering. GK Inneklima adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på GK Inneklima. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om GK Inneklima med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler