facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for GK Rør avd Hamar

GK Rør avd Hamar

Info

GK Rør tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom.

Historie

GK Rør tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom.

Vi leverer gode energibesparende løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg.

For å oppnå helhetlig koordinering og ansvar tar GK Rør i stadig flere prosjekter oppgaven som total teknisk rørentreprenør.

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med virksomhet/avdelinger i Lillehammer, Oslo, Hamar, Gjøvik, Otta og Vågå. Vi er drøyt 220 ansatte og er med det en av landets største rørentreprenører. Virksomheten er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift.


GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg.

Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 1850 ansatte, med en omsetning på ca. 2,6 milliarder kroner.

Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark.


Kjerneområder
Inneklima i nye- og eksisterende næringsbygg er GKs kjerneområde.

Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere, - i hele byggets livssyklus.



Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, vannbårne energisystemer, og energi.

Nærhet til kunden
GK har en strategi om nærhet til kunden. Vi skal være tilstede lokalt og samtidig ha fordelen av høy teknisk kompetanse og et godt støtteapparat sentralt.

Adresse: Gjerluvegen 3B, 2320 Ringsaker
Telefonnummer: 62519850
By: Ringsaker
Rute: Gjerluvegen 3B
Postnummer: 2320


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00
Tirsdag: 08:00 - 15:00
Onsdag: 08:00 - 15:00
Torsdag: 08:00 - 15:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Anmeldelser
Rask tilbakemelding og utført arbeider til avtalt pris og tid.
Bestilled time med elektriker og rørlegger. Ingen komme på møtelokale. Ingen beskjed. Ikke bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler