facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gløde As

Gløde As

Info

Gløde AS er ei arbeidsinkluderingsverksemd med 60 ordinært tilsette og ca. 300 personar på ulike tiltak. Vi styrker den enkeltes sjanser til å nå sine mål!

Historie

Gløde AS er ein arbeidsinkluderingsverksemd med 60 ordinært tilsette og ca. 300 personar på ulike tiltak. Vår målsetjing er å gjennom arbeid og tenester å styrke den enkelte sin moglegheit til sjølv å nå måla sine. Viktige verdiar for oss er at: Alle kan utvikle seg. Alle kan gjere ein forskjell og alle kan arbeide. Vi tilbyr ein rekke ulike tiltak og ulike arbeidsområder for våre deltakarar. Gløde har et faglig og godt dokumentert oppfølgingsarbeid av den enkelte arbeidstakar i tråd med anerkjent praksis, regelverk og retningslinjer. Vi har som mål å til ei kvar tid være oppdatert på fagområdet og ha en aktiv rolle i utviklingsarbeid.

Vår administrasjon og delar av vår verksemd held til på Frekhaug. Vi har også lokasjonar på Radøy, Knarvik og Bergen Sentrum.

Produkter

Arbeidsinkluderings- og karrieretjenester

Jobbfrukt - Fruktabonnement

Catering / kantinetjenester

Pakkeoppdrag






"Gløde AS sitt formål er arbeidsinkludering, kompetanseformidling og virksomhet i forbindelse med dette. Gjennom arbeid og tjenester har vi som målsetting å styrke den enkeltes mulighet til selv å nå målene sine. Målgruppen er personer som kan ha behov for avklaring, arbeidstrening, opplæring og hjelp til å komme ut i ordinært arbeid, eller personer som trenger varig tilrettelagt arbeid.Vi tilbyr kompetanseavklaring og arbeidstrening innen en rekke område, både i våre egne avdelinger, og i tett samarbeid med næringsliv og relevante bedrifter. Vi er en sentral aktør innenfor rekruttering til arbeidslivet og er en døråpner for deg som søker jobb."
Adresse: Havnevegen 11/15, 5918 Frekhaug
Telefonnummer: 56175800
on.edolg@tsop
By: Frekhaug
Rute: Havnevegen 11/15
Postnummer: 5918



relaterte søk: gløde knarvik, gløde bergen, gløde frekhaug, gløde i kryssord
Nærliggende lignende selskaper
Hagewick Bygg AS Hagewick Bygg AS 237 meter Fantastisk flinke folk. Står på og gjør et flott arbeid. Kan virkelig anbefales.
Nagelld - 3D visualisering/ animasjon/ VR Nagelld - 3D visualisering/ animasjon/ VR 851 meter Nagelld are the Norwegian 3D visualisation experts. On-/offshore, technical industry,...
Motitech As Motitech As 2 km MOTIview gjør eldre og personer med demens til dedikerte idrettsutøvere.
Skage Taksering Skage Taksering 6 km Skage Taksering tilbyr takseringstjenester som verditakst, tilstandsanalyse, boligsal...
Thinkel Thinkel 10 km Thinkel er et selskap som prosjekterer, leverer og programmerer smarthus Thinkel lev...
Anmeldelser
fantastisk plass med fantastiske mennesker ,nydelig gaver og kjøpe i butikken til Gløde ,bade tre, glass og tekstiler .
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gløde As med offentlig transport


Frekhaug terminal 210 meter
300
310
311
312
313
Meland ungdomsskule 430 meter
312

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler