facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glasslåven Kunstsenter

Glasslåven Kunstsenter

Info

Glasslåven er en låve fra 1880-tallet, ombygd etter økologiske prinsipper til produksjons- og visningssted for profesjonell kunst. Åpnet 27. April 2016.

Historie

Midt i det historiske bygningsmiljøet og kulturlandskapet ved Søsterkirkene på Hadeland har det kommet en ny attraksjon!

En vernet låve fra 1880-tallet er ombygd etter økologiske prinsipper og huser glasshytte, 14 verksteder til leie for profesjonelle kunstnere og kunsthåndverkere, en stor sal egnet for produksjon av scenekunst og utstillinger samt galleri og kunstutsalg i den gamle stallen.

Glasslåven er ombygd utelukkende med naturlige materialer (tre, halm og stein) for å bli et godt bygg å arbeide i og besøke. Glasslåven ble offisielt åpnet av H. M. Dronning Sonja 27. april 2016. Åpent alle helger året rundt, samt daglig unntatt mandag i sommermånedene. Omvisninger og utleie hele året ved bestilling.

Takk til alle som har bidratt til å realisere prosjektet: Gran kommune, Sparebankstiftelsen Gran, Oppland Fylkeskommune, Riksantikvaren, Norsk Kulturminnefond, UNI-stiftelsen, Bergersen-stiftelsen, Eckbos legater, Innovasjon Norge, Norsk Kulturråd, Sparebank1 Ringerike Hadeland, SMILmidler for landbruket og alle engasjerte kunstnere og fagpersoner som har bidratt i prosessen.



"Glasslåven kunstsenter ligger i en låve fra 1880-tallet, som er ombygd etter økologiske prinsipper til produksjons- og visningssted for profesjonell kunst. Skiftende utstillinger, kulturarrangementer og salg av kunst og kunsthåndverk. Høyloftet, vår vakre sal, kan leies til seminarer og seremonier, kurs, konserter og annen kunstnerisk virksomhet. Utleie av arbeidsrom og atelierer til profesjonelle kunstnere. Glasslåven ligger midt i det vakre kulturlandskapet på Granavollen, i hjertet av historiske Hadeland ved siden av Søsterkirkene og Steinhuset fra middelalderen, flere hyggelige hoteller og håndverksbedrifter. Offisielt åpnet av Dronning Sonja 27. april 2016."
Adresse: Granavollen 26B, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 91346633
on.nevalssalg@tsop
By: Gran
Rute: Granavollen 26B
Postnummer: 2750



relaterte søk: glasslåven kunstsenter as granavollen gran, steinhuset gran, glasslåven åpningstider, søsterkirkene, glasslåven inderøy, glasshuset granavollen
Nærliggende lignende selskaper
Glasslåven Kunstsenter Glasslåven Kunstsenter 0 meter Et hyggelig lite galleri med eget glass låser.
Hilde Wiens Galleri Fantasia Hilde Wiens Galleri Fantasia 5 km Siden handler om mine malerier, tegninger og bøker. Håper siden kan glede andre og in...
Anmeldelser
Liiten utstilingsplass. Ting kommer ikke helt fram når plassen er så komprimert. Glasskunst til Anne Mette er flott.
Fantastisk interessant og morsomt!
Var på privat visning. Mye artig glasskunst, men vanskelig å se hva alt skulle forestille. Hadde sikkert vært artig å se kunstneren lage i arbeid med å lage glass skulpturene ved ovnen. Ellers morsomt for meg å se hvordan min onkel låve har blitt og min fetters maling på låvedør var bevart.
Flott utstilling og nydelig konsert der I dag.
Det ble gitt feilaktig informasjon om stedet da jeg tok kontakt på telefon. Derfor svare det ikke til forventningene.
Glasslåven er fantastisk Nå kommer det også et faglig dyktig rammeverksted ditHer får man gode kyndige råd angående materialvalg, fargevalg etc. Stort utvalg i rammematerialer. Åpner 25. mai.
Flotte lokaler og beliggenhet. Kunne ha vært flere produkter til utstilling også når storsalen ikke er i bruke.
Spennende galleri med mange aktiviteter og spennende utstillinger
Et hyggelig lite galleri med eget glass låser.
Unikt sted arkitektonisk, byggteknisk og interresante kunstutstillinger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler