facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glassmenageriet

Glassmenageriet

Historie

Glassmenageriet har et godt utvalg av norsk glass fra 1750 og frem til 2000.
Kunstglass fra Hadeland. Willy Johansson, Wilhelm Johansson, Hermann Bongard, Severin Brørby og Arne Jon Jutrem.
Gamle glass og karafler fra Nøstetangen, Hurdal og Gjøvik glassverk.
Benny Motzfeldt.
Stort utvalg av utgåtte modeller fra Hadeland glassverk.
Glassmenageriet har også et lite utvalg av norsk 50 - 60 talls design og møbler.

Åpningstidene kan variere noe, kommer du langveis fra, anbefaler jeg å ringe eller sende en mail på forhånd og avtale tid.



"Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.Hos Hadeland Glassverk opplevelsessenter kan en oppleve glassblåsing i glasshytta, aktiviteter for barn, gode matopplevelser og mange butikker med stort utvalg av kortreist mat, interiør og mote."
Adresse: Storgata 5, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 95819542
on.teireganemssalg@tsop
By: Jevnaker
Rute: Storgata 5
Postnummer: 3520



relaterte søk: glassmenageriet teater, gamle grønne glass, verdi gamle glass, designere hadeland glassverk, hadeland glassverk utgåtte serier, hadeland glassverk glass serier, gamle glass fra hadeland glassverk, hadeland glassverk tidligere produkter
Anmeldelser
Nydelig sted med god atmosfære, godt spisested og mange muligheter til ting å gjøre, se og handle. Et stykke unik norsk industrihistorie tilgjengelig for publikum.
Masse butikker og spisesteder på plassen der. Museet var fint med fine lamper og fat og glass. Mye trafikk der så vanskelig å finne parkering. Koselig sted. Morro å se de lage glass. Kan også lage glass selv og få det med hjem.
Litt skuffet, dette er bare en ansamling butikker og caféer. Hvis du ikke skal kjøpe noe glass/fat/Lampe, er det ikke noe særlig grunn til å dra hit.
Trivelig sted å gå rundt på. Fin kunstutstilling! Endel butikker, men med mye av samme sortiment. Artig å se glassblåseriet og hvordan det gjøres.
Fantastisk interessant å se mestere blåse glødende vidunder!
Alltid like koselig å komme hit. Min datter testet ut glassblåsing, som gjorde at vi kom hjem med ett flott glass. Og vaffelhuset er jo tradisjon, her er det bare å vrake og velge mellom de lekreste oppskrifter. Og alle dyrene som er der. Her kan man holde kaniner, kose med lam og hesteridning er jo favoritten til barn. Og ikke minst kan man gjøre manga fine kupp med salg og varer de ellers selger.
Hadeland glassverk har aktiviteter for store og små. Her kan du gjøre mye av juleinnkjøpet og samtidig få en fin opplevelse.
Kjedelig plass med kun butikker. Skulle vært glassblåsing, men det hadde blitt Kansellert denne dagen.
Fint område. Var der på vinteren, men fikk inntrykk av at det er bedre på sommeren. Veldig gøy å kunne se glassblåsing, samt å få være med å blåse.
Jeg besøkte Hadeland glassverk og dessverre var min opplevelse av stedet ikke veldig positiv. Etter å ha sett toalettene se bildendere bestemte vi oss for å ikke spise lunsj på glassverket. Vi håper virkelig at kjøkkenet er renere enn hva vi så. Vi har besøkt glassverket tidligere, men nå syntes vi at det var blitt ganske skittent og lekeplassen virket mindre og mindre for hvert år. Hvis du bare ønsker å kjøpe litt glass, er det greit, men hvis du vil spise noe eller tilbringe dagen med familien, vil jeg heller anbefale at du finner et annet sted å besøke. Alt i alt, var min opplevelse av Hadeland glassverk ikke spesielt bra. Jeg håper at ledelsen vil ta tak i dette og gjøre noen endringer for å forbedre kvaliteten på besøket til sine gjester.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Glassmenageriet med offentlig transport


Jevnaker rutebilstasjon 150 meter
103
113
221
450
451
452
453
Flybuss Ringerike - Gardermoen

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Glassmenageriet.

Jevnaker bruktbutikk

åpningstider, plassering. Storgata 5 kart bykart, satellitt visning. Glassmenageriet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Glassmenageriet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Glassmenageriet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Dairy Hill Vintage Shop Dairy Hill Vintage Shop 800 meter Oversatt av Google Familien min kan ikke kjøre forbi noen brukt- eller vintagebutikke...
Ganske Fint - brukthandel Ganske Fint - brukthandel 800 meter Anbefaler, absolutt verdt et besøk.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler