facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glassmester Einar Knutsen

Glassmester Einar Knutsen

Info

Glass har en mengde funksjoner og kan komme i mange utforminger. Hos oss er det kun fantasien som setter grenser. Vi hjelper det å finne rett løsning.

Historie

Om Glassmester Einar Knutsen
Fra bare å ha vært et produkt som skulle beskytte mot vær og vind samt slippe lys inn i bygget, kan glass i dag fylle en mengde funksjoner. Hos Glassmester Einar Knutsen AS er det kun fantasien som setter begrensninger.

Glassmester Einar Knutsen AS er en tradisjonsrik familiebedrift som har eksistert i over 40 år. Nå har sønnen Mads Knutsen overtatt hovedansvaret for firmaet, men far og grunnlegger Einar er fremdeles med på laget. Sammen skaper de en kvalitetsbedrift som vet hva glass byr på av muligheter.

Bedriften rommer 9 ansatte, hvorav 6 av jobber daglig med montering av glass, utomhus. Selskapet er etablert sentralt på Bryne og leverer til hele distriktet. Erfaring er gull verdt og begrensninger er et fremmedord – når det gjelder glass er det bare fantasien som setter grenser.

Vår oppgave

Glass har en mengde funksjoner og kan komme i mange utforminger. Hos Glassmester Einar Knutsen er det kun fantasien som setter grenser. Har du et ønske kan vi som oftest finne den perfekte løsningen.

Adresse: Jernbanegata 20, 4340 Bryne, Norway
Telefonnummer: 51 48 02 11
on.nestunkranie@tsop
By: Bryne
Rute: Jernbanegata 20
Postnummer: 4340


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Synneva Erland Kommunikasjon Synneva Erland Kommunikasjon 332 meter ALT HANDLER OM KOMMUNIKASJON! Kurs, foredrag og lederutvikling.
Jæren Produktutvkling Jæren Produktutvkling 332 meter Om oss Etablererveiledning for kommunene Sandnes, Time, Gjesdal, Klepp og Hå
Gründerarena Jæren Gründerarena Jæren 335 meter Karakteren er basert på et kurs Skape.no hadde i disse lokalene
TriTec Group As TriTec Group As 335 meter Tritec Group AS engineering and fabrication of high quality steel constructions for ...
Bintang Take away Bintang Take away 368 meter Oversatt av Google Flott sted! Original Great place!
Vestdialog as Vestdialog as 479 meter
ZaphiraX ZaphiraX 762 meter For deg som liker å leve et sosialt, aktivt- og sunnere liv med naturlige kosttilskud...
Industria As Industria As 1 km Jærens sprægaste næringsbygg
Verktøy & Industri Bryne As Verktøy & Industri Bryne As 1 km Din proffleverandør av verktøy og industrirekvisita. Åpningstider : Man - fredag 06.3...
AKVA group AKVA group 1 km Bra firma med kjekke ansatte
Kran Elektro Service As Kran Elektro Service As 1 km Salg, service og kontroll av: vakuumløftere, magneter, veie- og overlastsystem, radio...
Weld Integrity AS, Welding Inspection and NDT Weld Integrity AS, Welding Inspection and ND... 2 km Kvalitetsbevisste fagfolk.
Dahlen Maskin Dahlen Maskin 2 km Leie kjøring me traktor og krokløft med dompee kasse,maskinflak og andre conteinere i...
Anmeldelser
Bra. Service..dei bruke ca 30 min på ein stien spurt på front ruta. Dei fekk den nesten helt vekk. Dei gjorde en super jobb. At dei ikke fekk den helt vekk var min feil som venta forlenge med å få det figset. Så den blei så stort.
Her får du Kjempe bra service og veldig gode løsninger for glass kan anbefale til alle.
Veldig god service og hyggelig betjening
De var på befaring ifm sprekk i vindu og skulle komme med pristilbud neste dag via mail Har purret både via mail og telefon. De lover å ordne opp, men har fremdeles etter ca to uker ikke kommet med noe pristilbud.
God service, ingenting å bemerke negativt fikk låne leiebil og god fordel ved NAF-medlemskap. Kan trygt anbefales :
Fagfolk.... Kunnskap...., og godt kundeservice...
Dyktige folk med veldig god service!!
Alt i Bilglass og "husglass", topp butikk med topp service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler