facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glitre Energi

Glitre Energi

Info

Velkommen til Glitre Energis Facebook-side :) Vi hjelper deg gjerne! Våre åpningstider er mandag til fredag 8.30 til 15.30. www.glitreenergi.no

Historie

Glitre Energis ambisjoner er å videreutvikle og fornye energiforsyningen i Buskerudregionen slik at langsiktig verdiskapning for eierne oppnås samtidig som kundene får konkurransedyktige strømleveranser med hensyn til pris og leveringskvalitet. Strategien som er fulgt i en årrekke for å realisere denne ambisjonen er å investere i nye fremtidsrettede energianlegg og tilhørende systemløsninger innenfor kraftproduksjon, kraftnett og varmeproduksjon/fjernvarme.

Hovedkontoret ligger i Drammen.



"Glitre Energi AS eies av 19 kommuner i tidligere Buskerud fylkeskommune gjennom selskapet Vardar, og Drammen kommune med 50 prosent eierandel hver.Hovedkontoret ligger i Energibygget i Drammen!Glitre Energis nye visjon – «Vi gjør morgendagen helt elektrisk!» forplikter. Den innebærer en ambisjon om at Glitre Energi skal ta en rolle i elektrifiseringen av samfunnet. Vår tids globale miljøutfordringer krever at vi og vårt samfunn klarer å omstille oss fra fossile til miljøvennlige energikilder."
Adresse: Grønland 67, 3045 Drammen, Norway
Telefonnummer: 31 00 15 50
on.igreneertilg@ecivresednuk
By: Drammen
Rute: Grønland 67
Postnummer: 3045


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: glitre energi kundeservice, glitre energi feilmelding, glitre energi strømbrudd, glitre energi nettleie, glitre energi nett, glitre energi app, glitre energi kontakt, glitre energi min side
Nærliggende lignende selskaper
SunErgy SunErgy 841 meter SunErgy AS provides off-grid emerging market communities with solar power electricity...
Ganske Enkelt Ganske Enkelt 2 km Flinke mennesker på SuperOffice.
Datacompaniet AS Datacompaniet AS 3 km Vi løser dine IT-behov og kan hjelpe deg med å optimalisere din drift. Våre konsulent...
Primagaz Norge Primagaz Norge 6 km Oversatt av Google Ca. Original Ok
PERI Norge PERI Norge 6 km Leverer varer der!
CleanTech Innovation As CleanTech Innovation As 25 km News and events within climate politics, clean technologies and financing opportuniti...
Anmeldelser
Ikke bruk Glitre. De krever oppsigelses tid på strømavtaler
Veldig hjelpsomme og super service . Fikk svar på absolutt alt.
Useriøst, ble oppringt av Glitre etter jeg byttet strøm leverandør. Han lurte på hvorfor jeg byttet, jeg svarte selvfølgelig at jeg byttet for en bedre avtale. Da fikk jeg beskjed at avtalen hos dem var bedre, jeg lot meg såklart lure av dette og byttet tilbake. Etter noen måneder med glitres såkalte «bedre» strømavtale har jeg betalt en vesentlig høyere sum enn jeg hadde gjort med avtalen jeg egentlig byttet til.
Glitre har vært utrolig enkle og raske på service både på abonnering, men også utrolig lett å avbestille når jeg ikke trengte dem mer. Det var bare å si ifra om jeg trengte utsettelse på betalinger, og fikk ikke noe gebyrer for det.
Opplevde useriøs telefonsalg. Takket i utgangspunktet ja til å bytte til Glitre Energi via telefonselger. Ble lovet at jeg skulle få skriftlig informasjon, om abonnementet jeg hadde kjøpt. Etter 1,5 uker hadde jeg ikke hørt noe, ei heller etter at jeg ringte inn og purret på dette. Da ble jeg skeptisk til det hele og valgte å benytte meg av angrerett. som jeg heller ikke hadde fått informasjon om. Synes det hele virket veldig useriøst, selv etter samtale med kundeservice hørte jeg aldri noe. Og det synes jeg var synd. Hadde sett frem til å bli kunde hos Glitre.
Glitre energi sa opp mitt eksisterende kundeforhold hos annen leverandør og opprettet strømavtale hos seg selv uten samtykke fra meg. Jeg ble på ingen måte informert og fikk ingen unnskyldning for merarbeid dette medførte. Uprofesjonelt og lureri! Edit; Rydde opp i saken 2 uker senere? Det måtte jeg selv. Og kundeservice hos dere pr telefon var et hån. Og nå har dere faktisk gjort det igjen. Ny runde med å spore opp hvem som har avsluttet min nåværende avtale, for å avbestille dere og sette opp "ny". Nå har dere to ganger, uten samtykke og uten informasjon opprettet meg som kunde. Helt utrolig uprofesjonelt!
Har hatt Glitre en stund og var ellers fornøyd med det - men så skulle jeg flytte og ringte inn for å melde fra flytting noe som var veldig uproblematisk. Jeg får regningen for Juni for det nye stedet som jeg betalte. Fikk ikke noe strømregning for Juli eller August, ringer inn til Glitre for å høre om hvorfor jeg enda ikke har fått de - det viser seg at de har klart å sette strømmen min på en ukjent kvinne som har betalt for meg! Dette syns jeg er veldig uprofesjonelt gjort av Glitre, så får jeg beskjed at strømmen blir nå satt på riktig person men at jeg må da betale for Mai og Juni? som jeg allerede har betalt for - for lenge siden??? Må jeg nå liksom betale dobbelt fra Mai og Juni når det er Glitre som har gjort denne feilen her???
Glitre har den værste kundeservicen jeg noen sinne har opplevd. Jeg har jobbet med kunder selv, og har alltid prøvd å ha en forståelse hvis det har blitt gjort en feil i noe, men det glitre har prøvd å gjøre mot meg er rett og slett svindel. Jeg ringte med en gang jeg fikk et brev om at vi er kraftkunde hos dem, og jeg har ikke engang har sagt jeg vil det, så ringte og sa at vi vil være hos noen andre. Glitre avslo ønsket vårt tre ganger for bytte fra det andre firmaet. De sendte meg faktura for både nett OG kraft. Har prøvd å fikse opp i dette i tre uker med utrolig frekke og overlegne kundehjelpere, og siden det tok så lang tid ble det sendt enda en faktura fra dem, så nå må jeg betale disse svindlerne over tre tusen kroner. Ikke være kunde hos Glitre. Ring i god tid hvis de setter deg opp uten din godkjenning, fordi det vil ta en stund for dem å fikse i det og prøve å svindle deg for et par tusen kroner først.
Gjentar min tidligere anmeldelse "Hofnarren" er meg: Opplevde useriøs telefonsalg. "Takket i utgangspunktet ja til å bytte til Glitre Energi via telefonselger. Ble lovet at jeg skulle få skriftlig informasjon, om abonnementet jeg hadde kjøpt. Etter 1,5 uker hadde jeg ikke hørt noe, ei heller etter at jeg ringte inn og purret på dette. Da ble jeg skeptisk til det hele og valgte å benytte meg av angrerett. som jeg heller ikke hadde fått informasjon om. Synes det hele virket veldig useriøst, selv etter samtale med kundeservice hørte jeg aldri noe. Og det synes jeg var synd. Hadde sett frem til å bli kunde hos Glitre." -Ble besvart med at dersom jeg skrev en epost til kundeservicen, så skulle dert ordnes opp. Hvilket jeg gjorde, som ventet uten noe svar. Nå har det gått månedsvis, og tausheten ifra Glitre bekrefter at dette ER deres praksis. -.Skuffende!
Kort vei mellom svindel & bedrag og Glitre energi. Etikk og moral er totalt fraværende, og lovnader over telefon har 0 verdi! Ikke være kunde hos Glitre. Glitre har en svært dårlig kundeservice, de holder ikke lovnader de gir via telefon og kundeservice. Og du får jo selvsagt ikke noen bekreftelse per mail, så når du ringer nestegang kommer du ingen vei. Totalt mangel på forståelse og selvinnsikt med tanke på at de kan gjøre feil også. Kort vei i mellom svindel og det de driver med. Jeg, som flere skriver her, ringte med en gang jeg fikk et brev om at vi er kraftkunde hos dem for å si at det må ha skjedd en feil og for å avklare at jeg aldri skulle vært kunde der. Og at jeg hadde ordnet dette for lengst andre steder. Glitre kunderservice lovet etter flere dager med krangling over telefon at dette skulle fjernes og at jeg skulle bli overført til NorgesEnergi som jeg hadde avtale med fra før med umiddelbar virkning. De lovet at dette ikke skulle løpe videre. Glitre sendte nå faktura for sist mnd. selv om jeg ringte forløpende når de opprettet et kundeforhold på meg, og vi hadde en annen avtale. Utrolig frekke og overlegne kundehjelpere som kan stå og love og fikse opp i ting etter at det har skjedd en feil. Og etterpå la kundeforholde stå en mnd til.. Ikke være kunde hos Glitre. Ta kommunikasjonen på mail, da lovnader ikke blir holdt, og de ikke sender bekreftelser som de lover. Etikk og moral er totalt fraværende!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Glitre Energi med offentlig transport


Union Næringspark 200 meter
3
5
52
Fylkeshuset 470 meter
100
101
139
3
5
51
51N
55
56
VY1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler