facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glitrevannverket

Glitrevannverket

Info

Hovedformålet er å forsyne sine eierkommuner med vann gjennom forvaltning av vannkilder og vannforsyningssystem.

Historie

Glitrevannverket IKS er et interkommunalt selskap som eies av kommunene Lier, Røyken, Drammen og Nedre Eiker. Hovedformålet til Glitrevannverket er å forsyne sine eierkommuner med godt, nok og sikkert vann gjennom miljøfokusert, kompetent og systematisk forvaltning av vannkilder og vannforsyningssystem.

Glitrevannverket eier og driver fire vannbehandlingsanlegg som leverer vann til ca 145 000 mennesker i de fire eierkommunene og i Sande og Frogn kommune. Vannkildene er Glitre, Røysjø og Holsfjorden.



"Glitrevannverket IKS er et interkommunalt selskap som fra 01.01.2020 eies av kommunene Asker, Drammen og Lier. Hovedformålet til Glitrevannverket er å forsyne eierkommunene med godt, nok og sikkert vann gjennom miljøfokusert, kompetent og systematisk forvaltning av vannkilder og vannforsyningssystem. Til Asker kommune leverer vi vann til det som tidligere var Røyken kommune.Glitrevannverket eier og driver fire vannbehandlingsanlegg som leverer vann til ca 150 000 mennesker i eierkommunene, i Frogn og deler av Holmestrand kommune. Vannkildene er Glitre, Røysjø og Holsfjorden."
Adresse: Dråpen 20, 3036 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32254200
on.ertilg@tsop
By: Drammen
Rute: Dråpen 20
Postnummer: 3036



relaterte søk: glitre vann, vannhardhet nedre eiker, hardhet på vann i drammen, sande drikkevann, vannforsyning drammen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Glitrevannverket.

Drammen vannbehandlingsvirksomhet

åpningstider, plassering. Dråpen 20 kart bykart, satellitt visning. Glitrevannverket adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Glitrevannverket. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Glitrevannverket med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Aqua Unique Aqua Unique 13 km Vi leverer alt fra vannrenseløsninger til drikkevann for husholdninger og prosessvann...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler