facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glomma Boligpark

Glomma Boligpark

Info

Langs idylliske Glomma i Nes kommune i Akershus selger vi nå 28 flotte selveierleiligheter til fast pris. Det vil bli gode sol- og utsiktsforhold med store syd- og vestvendte balkonger.

Historie

PROSJEKTET
Langs idylliske Glomma i Nes kommune i Akershus selger vi nå 28 flotte selveierleiligheter. Det vil bli gode sol- og utsiktsforhold med store syd- og vestvendte balkonger. Størrelsen på uteplassene vil i hovedsak variere mellom 15 til 41 kvm, samt felles takterrasse med fantastisk utsikt!

Trinn 4 er basert på ett hovedtrapperom med heis fra parkeringskjeller og til toppetasjen. Adkomsten fra gateplan blir fra fortau langs Nedre Langgate. Denne gata skal opparbeides som første del av en ny nordsydgående adkomstvei tilknyttet eksisterende gate inn fra Nedre Hagavei. Nedkjøring til parkeringskjeller blir direkte fra adkomstveien.

Leilighetene nås fra heis-/trappehus via spennende svalgangsløsninger. Svalgangene ligger fritt plassert utenfor byggets veggliv, og en slipper å få uønsket persontrafikk tett inntil leilighetenes vinduer.
Leilighetene tilbys i ulike størrelser, og det er lagt stor vekt på rasjonelle og gode plan-løsninger. Det er jobbet spesielt med å få til store balkongarealer med usjenerte soner. Det vil også bli mulig å etablere innglassede løsninger.

Det er etablert en sokkelløsning på terrengnivå som gjør at leilighetene på første etasje kommer litt opp fra bakkenivå. Dette skaper en svært mye gunstigere situasjon for disse leilighetene i forhold til kjøre- og persontrafikken i området. Det skaper også en mer skjermet balkongsituasjon.

Materialmessig benyttes det teglforblendinger sammen med platekledninger og trepaneler. I tillegg er det lagt inn en del glassfelter både i trappehus og langs svalgangene. Det benyttes også glass i utstrekt grad på balkongene, dels farget for å skape skjerming, dels klart for å ivareta utsikten. Byggets materialbruk vil framstå som moderne og tidsmessig, og vil gi inntrykk av meget høy materialkvalitet.

Utomhusanleggene vil følge utbyggers sedvanlige krav til å levere topp kvalitet, og med høy prioritet på ferdigstilling, - slik som ved tidligere byggetrinn på Glomma Boligpark.

Romerike Arkitekter AS tror byggetrinn 4 vil bli en svært spennende tilvekst til den øvrige bebyggelsen i Glomma Boligpark. Vi synes det er svært hyggelig å få jobbe sammen med en så profesjonell utbygger som MarBre AS, og ser med stor spenning fram til ferdigstilling av byggetrinn 4.


NÆROMRÅDET
Årnes er kommunesenteret i Nes kommune hvor man finner de fleste servicetilbud, legesenter, vinmonopol, bibliotek og offentlig kommunikasjon. Nes har et rikholdig kulturliv. Kommunen har et aktivt kulturhus som brukes flittig av revyteatre, konserter m.m. Det er også THX- og 3D kino i bygget, per i dag 3 kinosaler. Kulturhuset inneholder også et moderne og innholdsrikt bibliotek.

Ny flott svømmehall ferdigstilles til skolestart 2017, denne ligger vegg i vegg med Neshallen (idrettshall).

Nes kommune har mange gode idrettsanlegg inne og ute. På varme sommerdager kan man ta båten ut fra Årnes brygge og nyte vannveien helt opp til Lillehammer via Mjøsa.

Glomma eller Glamå (norrønt Gla’ma ”den bleikblå”) med sine 600 km er Norges lengste og største elv, og løper fra noen små vann i Tydalsfjellene i Sør-Trøndelag til den renner ut i Oslofjorden ved Fredrikstad. Glomma er også en populær fiskeelv både sommer og vinter, og er Norges mest fiskerike elv. Nesten alle norske ferskvannsfiskearter finnes her.

Vinteren inviterer til aktiv utfoldelse i ishallen eller de mange løypetraseer som finnes i uberørte naturområder. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales.

Adresse: Raumnessaga 18, 2150 Årnes
Telefonnummer: 919 91 069
By: Årnes
Rute: Raumnessaga 18
Postnummer: 2150



relaterte søk: leilighet årnes, nye leiligheter årnes, leiligheter til salgs på årnes
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Glomma Boligpark.

årnes fast eiendom

åpningstider, plassering. Raumnessaga 18 årnes leiligheter og selveierleiligheter kart bykart, satellitt visning. Glomma Boligpark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Glomma Boligpark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Glomma Boligpark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Aktiv Årnes Aktiv Årnes 717 meter Aktiv Eiendomsmegling AS er 100% eid av Eika Gruppen AS, og er en av Norges største e...
Costablanca Eiendom Costablanca Eiendom 1 km Vi selger hus og leiligheter i Spania , hovedsakelig rundt Costa Blanca sør. Ta konta...
Hybelleilighet / lokaler til leie på Årnes Hybelleilighet / lokaler til leie på Årnes 4 km Hybelleilighet / lokaler til leie på Årnes (45 min / 5 mil nord for Oslo). Lokalene l...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler