facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glommen Sushi

Glommen Sushi

Historie

Kongsvingers Sushibar!

Adresse: Brugata 4 , Kongsvinger 2212, NO
Telefonnummer: 994 87 766
By: Kongsvinger
Rute: Brugata 4
Postnummer: 2212


åpningstider

Mandag: 13:00-22:00
Tirsdag: 13:00-22:00
Onsdag: 13:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: glommen sushi meny, thaimat kongsvinger, glommen sushi åpningstider, restaurant kongsvinger, glommen sushi take away, manis, castrum kongsvinger, kinarestaurant kongsvinger
Anmeldelser
Sto å venta lenge på å få bestille maten vår før de i det heletatt la merke til oss. Lang ventetid, skulle ha vann fikk heller ikke dette før etter maten.
Har hvert på glommen sushi 2 ganger i sommer, bestilte stekte nudler med kylling. første gangen var noe av maten lunken og resten kjøleskapskald. Sier i fra og dem påstår maten akuratt er woket, skulle få gratis mat neste gang og måtte love å gi beskjed med en gang. Dro tilbake for å benytte meg av maten jeg hadde til gode. All maten var lunken, fikk også min mor til å bekrefte at det stemte. Fikk kontakt med betjeningen og ga beskjed, fikk beskjed om at maten var varm og at den var woket samtidig med maten til min mor og søster. Sa at det var rart, når dem fikk varm mat og jeg fikk lunken mat. Hun damen kunne woke det en gang til. Det skal ikke være nødvendig å presisere at man ønsker varm mat. Jeg blir nok ikke å kjøpe mat hos glommen sushi igjen. Er jeg med noen stikker jeg heller innom cirkel k å kjøper pølse på tur hjem.
Elsker Glommen Sushi og at de har boba så jeg slipper å dra til Strømmen ABC, men jeg håper de kan få onlinebestillinga opp og gå
Ventet 1 time på maten når dem sa at det skulle ta 30 minutter. Når vi spurte da vi kom sa dem at maten snart var ferdig. Det gikk 30 nye minutter. Fikk heller ikke med spisepinner.
Jeg vil begynne med at det var dårlig service, jeg måtte vente nesten 10 minutter for å bestille, man skjønner ikke heller hvor man skal bestille. Det er to som jobber der fra det jeg vet og likevel så jobber de som de er stuck i sement, de jobbet sakte og prøvde ikke å kjappe seg engang når det var folk som ville bestille. Jeg bestilte en stor boba med ekstra topping, sa det ca to ganger og personen i kassa repeterte det til og med etter. Likevel så får jeg feil bestilling, en liten boba med vanlig mengde topping og i tillegg altfor mye is, mere enn drikken i seg selv. To personer jeg kjente hadde vært der dagen før og de fikk til og med feil bestilling selv etter de i kassa repeterte det. Venninnen min ville gi dem en ny sjanse så vi dro dit igjen i dag. Hun bestilte en milk-tea, med 2 forskjellige topping. Når hun fikk den så var ikke drikken blandet ordentlig, melken ble ett lag øverst av drikken, det var nesten ingenting av den ene toppingen hun ville ha og det var til og med andre toppinger hun ikke bestilte. Det var noen folk før som bestilte milk-tea, den var pent blandet, men først når venninnen min bestilte så var den ikke godt blandet. Jeg anbefaler ikke å bestille boba her Jeg anbefaler at du bestiller i Oslo eller strømmen.
Maten tokk for lang tid, de andre rakk å spise opp maten sin før min kom, så endte med å be de pakke det inn, så jeg værtfall fikk spist på veien.. skulle også bestille en pakke med kyllingmix som de da endte med å pakke inn i samme pakke, selvom jeg ba om at den skulle bli pakket inn til slutt eget.. alt i alt dårlig service.
Total opplevelsen 5/5 - dette er best skal du ha en fantastisk sushi opplevelse, så er dette stedet! Utrolig god mat, og man får mye mat for pengene! Ansattene var veldig imøtekommende. Anbefales!!
God suppe, god sushi, gode sommerfugler. Høy kvalitet på alt som ble servert.
Voldsomt utvalg, men det meste jeg har prøvd her er bra - inklusive sushien.
Kjempe god mat og koselig sted
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Glommen Sushi.

Kongsvinger sushi

åpningstider, plassering. Brugata 4 kongsvinger thai kart bykart, satellitt visning. Glommen Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Glommen Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Glommen Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler