facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glossy Island Norge

Glossy Island Norge

Info

Franchisekonsept for negl- og håndpleie på kjøpesenter.

KONTAKT OSS:
Tlf: 98 22 69 30
[email protected]
www.glossyisland.no

Historie

Glossy Island Norge er et franchisekonsept med negl- og håndpleie på kjøpesenter.

Neglebaren er et altenerativ til kaféen; kaffebar og manikyr i ett som blir et naturlig møtested på kjøpesenteret. Den har enkel tilgang og et delikat design som tiltrekker seg kunder. Profesjonelle negleterapeuter tilbyr behandlinger til både kvinner, jenter og menn med innovative produkter av høy kvalitet som brukes i mer enn 80 land verden over.

I neglebaren tilbys forskjellige behandlinger innen manikyr og negler. Timebestilling er mulig, men konseptet baserer seg først og fremst på drop-in. I tillegg til behandlinger selges LCNs annerkjente produkter innenfor negl- og håndpleie.

I motsetning til lignende konsepter, er behandlingstilbudet i en LCN Nailbar langt bredere. Menyen består av forskjellige manikyrbehandlinger, alt fra raske behandlinger når du er på farten til pleiende masker, massasje og lakkering.

Alle ansatte i baren har utført LCNs inngående utdanningskonsept, slik at kundene kan være sikre på at de får en god og trygg behandling.

LCN Nailbar finner du på CC Gjøvik og Farmandstredet i Tønsberg. I oktober starter vi opp på Nordbyen i Larvik, og på CC Stadion Hamar i november. Vårt hovedkontor ligger på Gjøvik.

Vi vil utvide med flere neglebarer i Norge og søker nye Franchisetakere og ansatte. Mer informasjon om LCN NAILBAR finner du på våre hjemmeside: www.lcnnailbar.no.

Adresse: 1407 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: +4798226930
By: Gjøvik
Postnummer: 1407



relaterte søk: glossy island nailbar, gelenegler kolbotn, glossy island no online booking, manikyr pris, glossy island stovner, forlengelse av negler, negler stavanger, nailbar kolbotn
Nærliggende lignende selskaper
Henriksen Klinikken Henriksen Klinikken 117 km Flinke og hyggelige
Hovi Negle & Fotpleie, Gjøvik Hovi Negle & Fotpleie, Gjøvik 118 km Jeg tilbyr: Manikyr, Fotpleie, Gel og acryl negler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler