facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for GLS - Global Leadership Summit Norge

Info

Willow Creek's årlige leder-inspirasjons-samling

Historie

GLS – HVA ER DET?

The Global Leadership Summit eksisterer for å forvandle kristne ledere rundt om i verden ved å gi en innsprøyting med visjon, kompetanseutvikling og inspirasjon for den lokale menigheten.
The Global Leadership Summit er et todagers arrangement med talere i verdensklasse. Med «State-of-the Art» video-opptak vist på storskjerm, bringer Global Leadership Summit hjertene og sinnene til titusenvis av mennesker verden over sammen, på en fantastisk måte.

HVORFOR THE GLOBAL LEADERSHIP SUMMIT?

Gjennom årene har vi sett hvor viktig ledelse er for kirkens vitalitet. Vi har observert at en kirkes effektivitet i å følge opp den gudgitte oppgaven de har, i stor grad er avhengig av den karakter, hengivenhet og dyktighet hovedlederene har. Dette er grunnen til at WCA’s fokus er å heve kvaliteten på lederskap i kirken. Ledelse kan være formell eller uformell, ansatte eller frivillige, heltid eller deltid, prester eller legfolk. Det spiller ingen rolle hvilken type eller grad av ledelse det er snakk om, bare den er tilstede.
Kjernen av ledere i enhver kirke er sammensatt av ledere fra bedrifter, utdanningsvesen, det offentlige og fra ulike samfunnssektorer. The Global Leadership Summit ønsker alle ledere fra samtlige sektorer velkommen, og tror fullt på at kirken har maks innflytelse og påvirkning når alle Kristus-sentrerte ledere går foran med å etablere og på en god måte lede lokale kirker, bedrifter, skoler, myndigheter og sosiale virksomheter. Det er da kirken er på sitt beste! Dette skjer når Guds kjærlighet og omsorg sprer seg ut i våre nabolag, byer og tettsteder gjennom handlinger av kjærlighet, rettferdighet, barmhjertighet, tjeneste og gjenoppretting.

Adresse:
By: Oslo



relaterte søk: Global Leadership Summit 2020 schedule, Global Leadership Summit books, GLS experience, Leadership Summit agenda, GLS Summit central, Global Summit, Leadership Conference
Nærliggende lignende selskaper
Tylden & Co Tylden & Co 294 km Norsk ledende plateselskap som representerer en rekke kjente norske artister i genren...
InvoeRuss InvoeRuss 296 km God service fra start til slutt, rask oppfølging av alle kunder. Alle ansatte er svær...
Caprino Filmsenter As Caprino Filmsenter As 301 km Det klassiske filmstudioet til Ivo Caprino. Dessverre ikke åpent for omvisninger.
Testerne Testerne 304 km Meget fornøyd med nettsiden. Har fulgt Testernes vurderinger og tester ved flere anle...
Skogfaret Skogfaret 309 km
AV-OG-TIL AV-OG-TIL 309 km Veldig bra tiltak, som vi er stolte av å ha samarbeidet med!
Batteriet Oslo Batteriet Oslo 310 km Det har hjjulpet meg
BBUT BBUT 313 km Gikk veldig bra
Forhåndsbestill Forhåndsbestill 316 km Forhåndsbestill album som har maksopplag på 500 stk. "Limited Edition"
O Kristoffersen Bingodrift As, Stovner Bingo O Kristoffersen Bingodrift As, Stovner Bingo 320 km Et kynisk selskap med bakmenn som tjener seg søkkrike på å utnytte spilleavhengige me...
samba brasil samba brasil 321 km Har vært der flere ganger, god Brasiliansk mat og veldig gott køtt!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler