facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Go 2'grill

Go 2'grill
"Go2grill aka Sandnessjøen Grill er et gatekjøkken midt i Sandnessjøen sentrum. God og rask levert mat servert på øyeblikket med de ferskeste varene."
Adresse: Sjøbergs gate 22 , Sandnessjøen 8800, NO
By: Sandnessjøen
Rute: Sjøbergs gate 22
Postnummer: 8800



relaterte søk: Go2 Grill Grong, Go 2 Grill Evenes meny, Go to grill Harstad, Sosialkontoret Ballangen, Napoli Sandnessjøen, GO2 Grill Otta, Go to Grill Evenes, Sopranos Sandnessjøen
Anmeldelser
Maten smakte godt, men ganske dyrt for rettene.
Godt, kjapt og rimelig
Rask levering, god mat og ok pris.
Kebaben koster mye fra 150kr og smaker lite. Men stedet var åpen, raskt med matlaging og hyggelig service.
Fra bestilling til maten kom gikk det fort. God mat
Den beste baconburgeren jeg har smakt på år og dag. Skal du først gå for junk food, så er dette stedet. Saftig burger, sprøstekt bacon. Yum.
Ikke færdig å oppleve endå.. men så langt har jeg bare lyst å oppleve mer
Kyllingvingene som fruen bestilte var overstekt og krydret med et krydder som ikke falt i smak. Jeg bestilte pitakebab. Kjøttet var godt, "ordentlig" kebabkjøtt, dessverre så var tilbehøret ikke så bra. Ba om å ikke få tomat, men fikk tomat. Salaten var heller ikke fersk. Brun rundt kantene. Stilken fra salaten fikk jeg også. Alt sammen lå ikke i pita brødet, men var bare kastet oppå pitabrødet. Bare hvitløksaus, ingen kebabsaus. Alt i alt en skuffende opplevelse.
Sikkert bra mat, var stengt når jeg var innom
Utrolig god mat og betjening av første klasse! Eneste trekk er at det er noe dyrt og at man alltid må huske og be om ekstra fritert/stekt pommes frites om man ikke vil ha de soggy som takeaway :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Go 2'grill med offentlig transport


Skansensenteret 120 meter
205
206
Skansensenteret 130 meter
Sandnessjøen hurtigbåtkai 140 meter
18-159
18-172
18-182
18-191
23-731
Skansensenteret 150 meter
205
206
704
Sandnessjøen bussterminal 220 meter
201
203
205
206
704
705

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Go 2'grill.

Sandnessjøen pizza

åpningstider, plassering. Sjøbergs gate 22 sandnessjøen hurtigmat kart bykart, satellitt visning. Go 2'grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Go 2'grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Go 2'grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler