facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Godvår.no

Godvår.no

Info

Vi er et finslipt, digitalt hagesenter. Med våre råd vil våre planter alltid levere. Vi er pionerer, og har alltid vært det - i over hundre år.



"Velkommen til Godvår Hagesenter. Godvår er essensen av det vi har lært, arbeidet for, forsket på og oppdaget gjennom våre 106 år som Randesund Hagesenter. Vår inderlige interesse for biologien til både planter og levende jord har gitt oss erfaring som gir deg råd, levende planter og jord i verdensklasse."
Adresse: bamåsen 2, 4635 Kristiansand, Norway
Telefonnummer: + 47 380 45205
on.retnesegahdnusednar@netrom
By: Kristiansand
Rute: bamåsen 2
Postnummer: 4635



relaterte søk: Randesund Hagesenter åpningstider, Mine beste planter på nye måter, Godvår drivhus, God vår kompost, Plantasjen, God vår roser, Plukkselv, LHP+
Anmeldelser
Har kjøpt fra Randesund flere ganger og er fornøyd over det hele. Det har hendt at planter ikke har klart seg i postgang, men dette er heller et unntak enn regelen. Ved siste sending som jeg hentet idag, har alle stauder, hekkplanter og treet massevis av fine røtter og begynnende skudd/sprekkeferdige knopper. Jeg har også fått kjenne på Ø-KOmposten - helt nydelig! Et lite minus for litt «så som så» pakking, som har ført til skade på en av bøkeplantene under transport ?, men slikt må påregnes når en har med levende materiale å gjøre, og det er utfordrende å pakke planter kompakt. Utstyr kjøpt fra dere, som beskjæringssaks og vanningsutstyr har fungert godt til formålet, og tåler sitt bruksområde og litt til, men jeg ville kanskje valgt andre alternativer dersom du har mer enn 20m2 med balkong/hage. Enda et lite minus for fraktkostnader på tyngre leveranser, håper det jobbes med å finne andre alternativer i fremtiden, slik at vi som bor i andre deler av landet også kan få nyte mer av det sorte gullet uten å bli helt ruinert. Kort oppsummert - veldig flinke planter som yter sitt beste etter en god start på livet.
Bestilte to druer av typen Mika og en bambus. Samtlige planter var ca halvparten av oppgitt størrelse. Ville aldri i livet ha betalt denne summen for disse små, tynne eksemplarene. For denne prisen kunne jeg ha fått betydelig mer velutviklete planter andre steder. Kundeservice svarer at de fjerner pottene når de skal sende i posten, logisk det, men har ingenting med størrelsen på plantene eller rotutviklingen å gjøre. Har skrevet at jeg ønsker å heve kjøpet, men får ikke svar. Denne tiden er verdifull i hagen og det er surt å bli bremset av en slik sak som dette. De to første bildene viser plantene jeg betalte 398:-/st for hos God vår, det andre bildet viser samme plante for 129:-/st hos Plantasjen. Det er diameteren på stokken som teller. Jeg betaler gjerne mer for å støtte mindre hagesenter, og jeg skjønner at de ofte ikke konkurrere med de samme prisene, men dette her er bare tullete.
Har bestilt 2 bærbusker og 10 jordbær. Jorbær plantene var død og den ene bærbusken så ikke veldig bra ut når den kom og når er den også død.Kontaktet dem og de sa at de syns plantene så veldig fin ut.Skal aldri kjøpe igjen.
Etter at jeg sluttet med gjødsel og gikk over til å bruke levende jord og følge #godvårmetoden har plantene mine aldri hatt det bedre.. ikke en eneste sykdom, ingen lus, ingenting. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Takk til Godvår for både produkter, men også kunnskap.
Å handle med godvår.no har mildt sagt vært frustrerende. Jeg har kjøpt både vanningsprodukter og planter, og det holder bare ikke mål. Alt av vanningsprodukter har blitt ødelagt etter kort tid, og plantene du får tilsendt er på det beste "helt ok". Kundeservicen deres er helt umulig å få tak i, så hvis du skal handle til hagen er ikke dette nettsiden du bør bruke. Godvår har i etterkant slettet alle anmeldelsene av produktene jeg har lagt igjen på nettsiden deres. Piratbedrift.
Bestilte rhododendron i juni. Var veldig spent da det var en lang fraktvei fra sør til nord i landet. Plantene var veldig fine når de kom frem og vi plantet de med godvårmetoden. To måneder senere står de å blomstrer og trives hos oss. Dette til tross for en ganske hard sommer værmessig. Dette har jeg troa på : Fikk god veiledning fra supporten, da jeg trengte noen råd på veien. Er superfornøyd fra start til slutt. Nå skal jeg glede meg over plantene i mange år fremover!
Bestilte flere frukttrær og.busker fra god vår og synes totalt sett at det var en veldig god opplevelse. Det var riktignok litt kluss med bestillingen, men det ble ordnet på en veldig god måte, takke være god oppfølging fra support. Det var forøvrig undertegnedes første erfaring med barrotsplanter og det kan bare anbefales! Veldig kjekt å se hvordan plantene nærmest umiddelbart våkner til live etter at de har blitt plantet i henhold til instruksjonene :
Til tross for iherdige forsøk, var det ikke mulig å få liv i plantene jeg fikk tilsendt. Da jeg kontaktet kundeservice fikk jeg melding om at de ikke kunne stå til ansvar for å sende meg døde planter. Jeg bestilte hekkplanter som ble plantet i mai, vannet og gjødslet etter alle kunstens regler men de viste ikke noe tegn til liv før vinteren kom. Neste sommer ventet jeg til starten av juni før jeg kuttet i noen grener for å se om det var noe liv. Alle plantene var da helt brune tvers gjennom.
Jeg har ved flere anledninger kjøpt fra god vår. Alt fra frukttrær, lupin og høne pøne til hekk! Jeg er heilt imponert over service, tips triks og råd! Jeg er også heldig eier av hageboka som jeg stadig slår opp i. Jeg har langt ifra grønne fingre, men jeg er noen skritt nærmere enn tidligere etter at jeg begynte å handle hos god vår. Kan sterkt anbefales
Bestillte stauder for en del kr og bildene viser fine planter. Det som kom var røtter og knoller. Dette skulle ha kommet frem klart og tydelig for da ville jeg ha kjøpt planter et annet sted. Neste er at det ikke finnes instruksjoner på hvordan dette skal plantes, iallefall fant ikke jeg det. Hva er opp/ned på røtter/knoller er ikke lett å forstå. Vel sikkert for en plantekyndig men ikke for en som ikke er det. De har alliert seg med posten for å bringe plantene til kundene, jeg tok fridag for å vente på kassen med planter men fikk en beskjed på morgenen fra posten at den store kassen ikke fikk plass i postkassen !! og da måtte jeg hente kassen en annen dag på et utleveringsted. Bestiller man rett hjem så må jeg få det rett hjem! Hvis ikke må det opplyses.. Dette er ikke godt nok
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Godvår.no med offentlig transport


Planteskolen 80 meter
A2
M2
N2
Håneskrysset E18 200 meter
100
100D
100E
35
36
36X
A2
A26
LP1
N101
NW192
VY190
Vigvollåsen 210 meter
A2
M2
N2
Håneskrysset fv. 401 340 meter
M1
M2
N2
Hånesveien/Fruktveien 430 meter
A2
M2
N2

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler