facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gohan Matcha Cafe

Info

Matcha products, Donburi, Udon, Sakana andTakoyaki



"We are a Japanese tea “Matcha” cafe!We will give you a little Japanese timeMatcha has catechin, theanine, vitamin C/A/E, caffeine, mineral and saponin. It is very healthy.We have also matcha cakes and real japanese food! :DWe are looking forward to meeting and serve you!"
Adresse: Folketeaterpassasjen 21-23, 0181 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Folketeaterpassasjen 21-23
Postnummer: 0181



relaterte søk: Matcha Cafe meny, Matcha Cafe Folketeateret, Matcha latte Oslo, Gohan Matcha Oslo meny, Matcha tea cafe
Nærliggende lignende selskaper
Night Pig Night Pig 283 meter Prøvde lunsj set A, Hainanese Chicken Rice. Perfekt porsjon men synes en liten suppe ...
A.C. Perchs Thehandel Norge A.C. Perchs Thehandel Norge 710 meter Er koselig lokale, men vi satt veldig nærme døra hvor det var satt enormt med pappesk...
Raade's hagekafe Raade's hagekafe 2 km Koselig familiedrevet utekafe i hagen, med servering nydelige sveler, kaffe og minera...
Ville Trær Ville Trær 10 km Nyetablert teimportør i Oslo med fokus på sjeldne og ville teblader. Du får våre teer...
Tea Quiero Tea Quiero 15 km 2019 Host Milan Winner for best Tea innovation
Anmeldelser
Kyllingen smakte ikke særlig god. Sugerøret til matchadrikken var ikke langt nok. Teppet under båsene var skitne og glatte. Servitøren insisterte at vi måtte bruke bordnummeret på bordet men det fantes ingen bordnummer. Vi satte ved bord 2 og måtte be servitøren å komme igjen og der var det faktisk ikke bordnummer…. Skruen ved benken stakk ut og ødela olabuksen til mannen min. Bortkastet tid og penger. Første og siste gang absolutt. Personalet var med å sjekke skruen og buksa midt i måltidet, og tilbøy kompensasjon om å tilbakebetale verdien til buksa. Jeg insisterte at pengene måtte betales mens vi var der, men personalet sa at eieren ikke var der den dagen. Mannen min var så snill og aksepterte at vi sendte mail til eieren å forklare alt. Men det tok lang tid og eieren nektet å betale for buksa etter at vi sendte ham bildet og prisen fra nettsiden til klesbutikken.
Stjernen her er den såkalte Karage, som er japansk fritert kylling. Denne var utrolig velsmakende. Utover dette spiste jeg udonnudler i oksekraft og gyoza. Maten holder jevnt over godt nivå, men det er kyllingen som skiller seg ut. Prisen er overkommelig, men ikke blant det billigste.
Kjempe god te og mat Det var også ett utvalg for de som ikke liker matcha, men selv så elsker jeg det :D Veldig hyggelig personale og mange sitteplasser. Følget mitt ville ikke sitte inne i båsene, selvom jeg ønsket det, så liker derfor at man kan velge å sitte der man er mest komfortabel. Konseptet med å bestille via tlf. er også supert da ting går veldig raskt og man ser klart og tydelig hva man bestiller : Anbefales å dra hit!
Vi har vært der flere ganger, i dag det skuffer meg veldig mye. Vi har bestilt Katsudon, og svinekjøtt lukter og smaker veldig dårlig. Det lukter og smaker gammel, sur og rått lukt fra svinekjøtt og vi klarte ikke å spise det.
Jeg sendte e-post og bestilte bord for to kl. 16 grytidlig en hverdag. Da jeg møtte opp nektet de å servere meg fordi de ikke hadde svart på e-posten. De sa da at de hadde sett den, men at de bevisst ikke hadde svart. Det var så og si tomt på restauranten, så det var ingen grunn til at de ikke skulle kunne servere to. Jeg hadde en kupong, så det var nok først og fremst derfor de tenkte at de ikke kom til å tjene noe på meg. Uholdbart uansett!
Nydelig mat og drikke! Koselig lokale. Vi bestilte oyakodon og unagi don med miso suppe og matcha latte. Anbefales! Hadde lyst til å smake desserten men de stengte ganske tidlig for bestilling..
Matcha isen var for søt for meg, men ellers god. Dyr pris til 100lapp. Ålen var for mjuk og seig. Ellers god mat. Bestilte to drikker og de var ganske små i størrelsen iforhold til prisen.
Greit sted dette som tilbyr japansk mat. Men litt for mildt og ordinært til topp skår. Særlig matchaen burde hatt mer punsj lager bedre matcha-is selv og rullekaken smakte lite. Men gode varmretter. Et artig tilskudd i Oslo.
Autentisk japansk og godt, men litt trekk for kvalitet på maten. Vi bestilte sett-måltid med tonkatsu. Det smakte veldig godt. God smak på tonkatsu, om noe seig. God miso og tilbehør. Som drikke til maten bestilte vi cassis orange drikk med solbær og appelsinjuice og sencha. Disse var vi meget fornøyde med. Vi var desverre litt skuffet over matcha-latte og matcha-ostekake. Begge hadde ganske god mengde matcha, men matcha-latten var litt for søt og "vannete", og matcha ostekaken hadde blitt frosset ned på feil måte og hadde krystaller, noe som gjorde konsistensen litt uapetittelig. Mannen min ville gjerne hatt sterkere smak på matcha-latten, men det var det mulig å bestille. Veldig bra. Var allikevel på det store og hele fornøyd, og kommer til å teste lunsjmenyen her ved neste anledning. Bestilling med mobil var et lurt tiltak i disse dager. For de som ikke gidder det, gikk det visst an og bestille inne også. Likte også veldig godt paviliongen med japanske bord, selvom vi med barnevogn ikke fikk sittet der denne gangen. Kanskje ved en senere anledning. Om du vil oppleve noe ganske autentisk japansk, som ikke finnes alle andre steder i Norge, så er ikke dette et dårlig valg.
Smakte på matcha parfait, karage burger, matcha islatte og katsu sando. Det var smaksrikt og god kvalitet på alt sammen. Lokalene var japansk stil og ganske unike fra andre kafeer du ser i Oslo. Anbefaler på det sterkeste om du er nysgjerrig på matcha eller liker det fra før av. Om ikke er maten deres ganske god.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gohan Matcha Cafe med offentlig transport


Storgata 120 meter
11N
12N
34
54
Storgata 130 meter
11
12
17
18
Hammersborggata 130 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Jernbanetorget 260 meter
17
18
Jernbanetorget 260 meter
11N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler