facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gol Turistkontor

"Turistkontor midt i Gol sentrum. Her hjelper vi deg med det aller meste. Hos oss kan du leie sykler, sportsutstyr og fiskestenger.På turistkontoret selges også kart samt diverse suvenirer, lokale så vel som nasjonale."
Adresse: Sentrumsvegen 106, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32029700
By: Gol
Rute: Sentrumsvegen 106
Postnummer: 3550



relaterte søk: gol sentrum, fjell gol, visit gol, hytteutleie gol, gol by, bade gol, gol sentrum kart, info gol
Nærliggende lignende selskaper
Gol Gol 0 meter Velkommen til Gol og Golsfjellet. Bli tilhenger du også! Skjer det noe eller du vil d...
Gol Reisemål As Gol Reisemål As 554 meter
Anmeldelser
Oversatt av Google Jeg fikk så god service av personalet på Gol turistkontor, tips om området, turstier. Tips om sykling og hvor du kan sette opp en hengekøye for natten. Og det beste er at de fortalte meg om Diskgolfbanen i Gol og jeg leide disker for 50 kr for et sett. Stikk innom dem, selv om du er norsk eller lokal. De vet ting du vil vite, stol på meg. Original I got such a great service from the staff at Gol turistkontor, tips about the area, routes for hiking. Tips about cycling and where to set up a hammock for the night. And what's best is they told me about the Diskgolf course in Gol and I rented disk's for 50 kr for a set. Stop by them, even if you're Norwegian or local. They know stuff you'd like to know, trust me.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler