facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Golffysio

Golffysio

Info

Physical therapist
TPI certified fitness and medical professional
Working with golfers at all levels and ambitions
Redcord certified
FMS certified

Historie

Mange golfspillere er på stadig jakt etter den perfekte svingen. Men er de fysiske forutsetningene til stede for å utføre den?

Titleist Performance Institute (TPI) samarbeider både med verdens beste golfere og høy handicapere - det viser seg at alle kategorier golfere har utbytte av tilrettelagt trening.

Kjernen i Titleist Performance Institute's filosofi er bl.a. arbeidet frem av grunnleggerne. Dr.Greg Rose (kiropraktor) og Dave Phillips (kåret blandt USA's topp 100 pro'er), har sammen sett nærmere på sammenhengene mellom svingfeil og fysiske begrensninger. I utgangspunktet to svært forskjellige yrkesgrupper og bakrunnskunnskaper, men som kommer sammen til en felles svingfilosofi:

"Vi tror ikke det finnes kun én måte å svinge golfkøllen; vi tror det finnes utallige måter å svinge en golfkølle. Men vi tror at det er én effektiv måte for alle golfere å svinge, og den er basert på hva de er fysisk i stand til. "

Christian Ibenfeldt er utdannet fysioterapaut i Montpellier i Frankrike, og videreutdannet ved anerkjente Titleist Performance Institute. Etter mange år med toppidrett kjenner han hva som skal til for å utvikle dine fysiske forutsetninger for å bli en enda bedre golfer. I samarbeid med PGA-pro Marcus Eideløf kan vi tilby en totalpakke med tilpasset trening i henhold til både svingfeil og fysiske begrensninger.

Adresse: Asheimveien 2, 4318 Sandnes
Telefonnummer: 92454493
By: Sandnes
Rute: Asheimveien 2
Postnummer: 4318


Anmeldelser
Veldig bra treninssenter, hyggelig personale å møte hver gang. Bra og mye utstyr til å utføre treningsøkten riktig og effektivt.
Helt greit senter. Stor sal.
Beste treningssenter jeg har trent på. Stort og romslig lokale. Godt utvalgt av apparater, manualer og vekter.
Beste treningssenter i regionen. Alle muligheter. Dyktige pt. Bredt utvalg av frivekter. Stort område for baseløft, og stor variasjon av fellestimer.
Veldig bra. Mye å velge mellom i treningsapparater. Selvfølgelig ikke de billigste hvis du kun skal bli større. Litt korte åpningstider.
SATS Trim Towers er et godt treningssenter, der en har tilgang til det meste av det en trenger til trening. De ansatte er hyggelige og det er sjelden for overfylt så en trenger sjelden vente på et apparat/en benk.
Helt supert! Stor og fin treningssenter med mange muligheter også for gruppetimer. Har sauna og fine garderober/dusj.
Kunne blir bedre vedlikehold av maskiner og sykt irriterende med medlemmer som holder på med mobilen
Bra treningstudio
Bredt tilbud og flotte fasiliteter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Golffysio.

Sandnes fysioterapeut

åpningstider, plassering. Asheimveien 2 sandnes treningssenter kart bykart, satellitt visning. Golffysio adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Golffysio. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Golffysio med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fysioforum Fysioforum 32 meter
Fysio Forum Fysio Forum 38 meter På FysioForum jobber 6 fysioterapeuter og 2 manuellterapeuter Vi er en del av Skeiane...
Statera Idrettsklinikk Statera Idrettsklinikk 372 meter Statera Idrettsklinikk
Jazzercise Sandnes Jazzercise Sandnes 990 meter Verdens kjekkeste trening! Både gode kondisjons øvelser som får opp puls samt supre s...
Elís - Personlig Trener Elís - Personlig Trener 1 km Mobility specialist (FRCms, FRA, Kinstretch) at EVO Fitness Sandnes.
EVO Fitness EVO Fitness 1 km Lite og mørkt, lite utstyr. Det lekker vann fra taket.
Helse- Fokus Helse- Fokus 1 km Trening som gir fremgang. Styrke i kroppen og ro i sjelen. Kristin er en fantastisk i...
SATS Sandnes SATS Sandnes 1 km Blir sendt regninger etter jeg har allerede prøvd å avsluttet medlemskapet, kan ikke ...
Gandsfjord Karateklubb Gandsfjord Karateklubb 1 km Gandsfjord Karateklubb tilbyr karate trening for barn og voksne i alle aldre.
Sandnes Kampsportsenter Sandnes Kampsportsenter 1 km Sandnes Kampsportsenter omfatter Sandnes Judoklubb, Gandsfjord Karateklubb, Sandnes T...
Mapletree.no Mapletree.no 1 km Pilates from beginner to advanced
Trimeriet Maxi Trimeriet Maxi 1 km Stedet har fått meg til å like trening. Jeg ser fram til å dra it!
Maxi Klinikken - Fysioterapi Maxi Klinikken - Fysioterapi 1 km Flinke folk i fine, lyse lokaler.
Norges Gym 24/7 Norges Gym 24/7 2 km Masse kjekke apparater og apparatmerket er et kvalitetsmerke. Kunne vært litt renere ...
ReShape Performance Center ReShape Performance Center 2 km Lite men bra treningssenter
City 24/7 Sandnes City 24/7 Sandnes 2 km Fantastisk gym med et fantastisk miljø :
Live Better Klinikken Live Better Klinikken 2 km Eieren er en åpen vaksinemotstander som kun har tro på sine egne teorier. Det er kans...
OXYgym OXYgym 2 km Fantastisk treningssenter med særlig kompetanse på Brasiliansk Jiu-Jitsu, Muay Thai o...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler