facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Golsfjellet Alpinsenter Bualie

Golsfjellet Alpinsenter Bualie

Info

Familievennlig skiannlegg i Bualie på Golsfjellet. Åpnet ny skistue med plass til ca 120 gjester.

Historie

Familievennlig skisenter på Golsfjellet. Ny barneheis med stort flott barneområde med masse moro utfordringer for barna. Nytt av året; Lauritz-parken, alle elementene samlet på ett sted :) Kafe med deilig hjemmebakst, verdt en tur både med og uten ski ;O) Skisenteret ligger flott til med utsikt mot Tisleifjorden og Jotunheimen. Du finner oss i krysset mellom Oset Høyfjellshotel og Guriset Høyfjellshotell.Vi har åpent alle helger lørdag og søndag kl 10-16, vinterferie uke 8 og 9 daglig 10-16, påske daglig kl 10-16.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig dag i Bualie!

Etikett

Golsfjellet Alpinsenter er et familidrevet skisenter og drives av Lars Slettemoen og Sonja Ingebrigtsen. Anlegget ligger i Bualie på Golsfjellet.



"Golsfjellet Alpinsenter er et familievennlig skisenter. Vi har 6-seters stolheis og 600 meter lang skålheis for barn/nybegynner. Stort barneområde med slalomløype, bølgbane, porter mm, vi har løyper for nybegynnere og mer utfordrende bakker for den som ønsker det. Mengder med urørt pudder og park med hopp og rails."
Adresse: Alpingutu, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 91568714
on.eilaub@tsop
By: Gol
Rute: Alpingutu
Postnummer: 3550



relaterte søk: Gol Alpinsenter, Gol Skisenter løypekart, Webkamera Bualie, Gol Skisenter åpningstider, Skagahøgdi Skisenter, Bualie løypekart, Gol Skisenter Webkamera, Bualie Facebook
Nærliggende lignende selskaper
Hyttetu Hyttetu 7 km Moderne og romslig familiehytte "i skiløypa", 10 min fra skibakken på Storefjell. Sov...
Storefjell Resort Hotel Storefjell Resort Hotel 11 km Storefjell har fantastisk mat, storslagne fasiliteter og hyggelig, imøtekommende pers...
Anmeldelser
Koselig og lite alpintsenter med god plass og lite kø. Veldig fornøyd! Det som gjør at jeg ikke gir fem stjerner: ganske kronglete skikortutdeling da man havner i samme kø som de som skal betale for utstyr. Her burde man hatt en automat for de som har forhåndsbestilt kort, sånn at resten kunne betalt manuelt og så burde man betalt for utstyret separat framfor å måtte stå i en ny kø. Det hadde gjort ting mye bedre totalt sett.
Fint anlegg, men dårlig organisert i skiutleie/heiskort. For få ansatte generelt og mye tid gikk bort på kø!
Fine bakker og veldig bra skipark for alle ferdighetsnivåer, alltid bra preparert!
Lite og barnevennlig alpinanlegg med ny fin 6-seter stolheis. Koselig kafe med bar og matservering.
Passe stort, lite kø. Greie bakker. Skikkelig koselig servering på åttekanten pub og cafe.
Lite trente ansatte på jobb. Kunne ikke svare på hva prisene var og slo inn en haug med ting i kassa for å se. Endte opp med å betale mye mer enn vi skulle og har etter 4 henvendelser på mail fortsatt ikke fått noe tilbakebetalt og ingen svarer meg. Ganske uprofesjonelt! Kø i kassa ved billettsalget og lange køer og kaos ved lunchtider da betjeningen ikke klarte å fø øl ut av kranene.
Bakken er bra åttekanten var fin den, men utrolig dåli mæ mat der. Reklame skilt på utsia får det til å virke mere restaurant/pub men det er det itte . Ringnes øl er en tragedie og at det er plastikk glass amatør messig.
Sommer eller vinter, alltid flott på fjellet Bualie so klart
Helt topp og vil oftere komme og bruke fasilitetene! ;-
Supert sted for barnefamilier. Hyggelig betjening både ute og inne.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Golsfjellet Alpinsenter Bualie med offentlig transport


Vonheim 330 meter
320
332
360
361
Klemmavegen 400 meter
330
332
Møllebakken 490 meter
320
360
361

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler