facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gon Camping

Gon Camping

Info

Familevennlig camping med sandstrand og svaberg

Historie

For cabins and rooms, call +4794845233
For caravans and tents, call +4741239669

Gon Camping og hytteutleie ligger ved Larviksfjorden, en kort kjøretur unna Larvik sentrum og Color Lines terminal. Vi har en flott, barnevennlig sandstrand, deilige svaberg, sandvolleybane, fotballbane og lekeplass. I kiosken er det et godt utvalg av varmmat, is og kioskvarer. Velkommen til Gon Camping!

Gon Camping and cabin rental is located by the Larvik Fjord, a short drive from the city center and Larvik Color Line terminal. The campsite offers a beautiful, sandy beach, a bathing pier, a sand volleyball court and a playground. Welcome to Gon Camping!



"Gon Camping og hytteutleie ligger ved Larviksfjorden i Vestfold, en kort kjøretur unna Larvik sentrum og Color Lines terminal. Vi har en flott, barnevennlig sandstrand, deilige svaberg, sandvolleybane, fotballbane og lekeplass."
Adresse: Gonveien 100, 3260 Larvik, Norway
Telefonnummer: 94845233
on.gnipmacnog@ofni
By: Larvik
Rute: Gonveien 100
Postnummer: 3260


åpningstider

Mandag: 09:00 - 23:00
Tirsdag: 09:00 - 23:00
Onsdag: 09:00 - 23:00
Torsdag: 09:00 - 23:00
Fredag: 09:00 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 23:00
Søndag: 09:00 - 23:00


relaterte søk: gon camping kiosk, campinghytte larvik, camping larvik, camping vestfold, camping larvik kommune, camping sandefjord larvik, camping stavern, overnatting larvik camping
Nærliggende lignende selskaper
Solplassen Og Rakke Camping As Solplassen Og Rakke Camping As 5 km Har vært her mange ganger de siste 40 år. Alltid like hyggelig. Gode sanitærforhold, ...
Ula Badestrender og Camping Ula Badestrender og Camping 6 km Fantastisk sted! Det som drar ned er dårlig kundeservice, spesielt hytteutleie.
Leirskole på Solåsen Leirskole på Solåsen 9 km Jeg er der på fotballtrening fordi det er kaldt ute, grei gymsal, men litt liten.
Blokkebukta Camping Blokkebukta Camping 12 km Veldig hyggelig plass kunne hatt flere service bygg
Omlistranda Omlistranda 12 km Flott campingplass med bla. Minigolf og flotte badeplasser ,Kyststien går imellom til...
KNA Oddane Sand Camping KNA Oddane Sand Camping 14 km Denne trestjerners campingen har moderne og rene dusjer, toaletter og arealer. Litt f...
Anmeldelser
Flott beliggenhet ned mot fjorden. Plass til både bobiler og telt. Man kan også leie campinghytter. Det eneste som hindrer 5 stjerner er kafeteriaen hvor man må vente utrolig lenge hvis man bestiller mat. Det var tydelig at personen bak disken var veldig uerfaren og det å gi meg pølse og brød tok over 12 minutter.
Gon camping er et veldig vakkert og hyggelig sted å være. Koselige og imøtekommende mennesker der, og flotte steder å både bade og se på solnedgangene, og ikke minst fint for hundene våres!
Jeg kan virkelig ikke, i min villeste fantasi forstå at denne plassen har fått fire stjerner. Min sønn på 14 år beskrev det enkelt og greit som den aller verste, av alle campingplasser vi har vært på... Og det sier litt! Her er det regler for det meste! Du kan ikke drikke alkohol på campingplassen. Det er forbudt å pusse tenner på toalettromet, og du kan ikke ha bilen ved campingvognen. noe det forøvrig heller ikke er plass til Vi ble møtt av en ungdom som ikke trakk på smilebåndet en eneste gang i løpet av hele vårt opphold, som viste oss plass på en gressplen. Vi ble nøyaktig instruert om hvor og hvordan campingvognen skulle plasseres. Kort tid etter kom en annen vogn, og ble plassert HELT inntil vår. Vi satte opp et lite fortelt på vognen for å få litt ly mot vinden. De kom da løpe de for å informere om at det kostet 150 kr ekstra for å ha på fortelt. Vi betalte dermed 500 kr for å stå som sild i tønne på en gressplen. Toalettene minnet om garderobebåser, med stor glipe mellom gulv og vegg, og vegg og tak. Ingen mulighet for noen form for privatliv her altså. Det eneste positive som er verdt å nevne, er at det ligger en fin liten finsandet strand ved plassen. Den er desverre ikke vedlikeholdt eller renset, så det blåser mye rusk og rask rundtpå stranden. Alt i alt var dette en tragisk opplevelse, og jeg anbefaler neste mann å tråkke på gassen og skynde seg forbi denne plassen!
Bra og liten camping med god oversikt for barna. Men skulle vert hoppepute på lekeplassen da ungene digger den når de er på camping.. og tilgang på strøm for teltene
Veldig fin plassering. Kort vei til sjøen og badestrand. God service. Renhold helt OK. Sanitæranlegg ikke av ny dato, men OK.
Fantastisk tur til Gon! Flott camping, ålreite fasiliteter, godt utvalg på kiosk og fine dusjer / toalett
Hyggelig liten camping. Blid og behjelpelig betjening. Rene og fine sanitæranlegg. 300kr døgn ink strøm må vel være en av de billigste i området med caravan/bobil. Kommer nok tilbake hit.
Herlig sted å dra med barna. Vi teltet, badet, fiska krabber og små fisk, spiste is, sparka fotball og kosa oss! Bestilte pizza som ble bokstavelig talt levert på teltdøra kjempe god pizza!
Vi valgte denne campingplassen for å få litt søvn før vi skulle ta ferga til Danmark morgenen etter. Men søvn ble det ikke, her var det vill fest til langt på natt. Betalingen ble gjort til eierens private vipps og ingen kvittrring. Har sendt sms til eier for å ta opp forholdene uten å få noen form for tilbakemelding. Dette var en skuffende plass.
Dårlig plass og mye støy.Klokka 00.20 var det enda ikke ro på plassen. Bruk penga en annen plass.Slitent sanitæranlegg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler